Voetbal

RENSWOUDE Het was een 'net-niet'-wedstrijd voor Renswoude tegen AVW'66. Met de 0-1 nederlaag komt een einde aan de goede serie van drie gewonnen wedstrijden op rij, zonder tegendoelpunt.
SCHERPENZEEL Met de 1-0 overwinning op VRC mag Valleivogels niet klagen. Trainer Rob van den Broek was realistisch. ,,Op basis van de slotfase verdiende VRC wel een punt." Maar merkte hij ook op: ,,Het is eigenlijk voor het eerst deze competitie dat het ons niet tegenzat."
Advertorial
SCHERPENZEEL Staat een professionele bedrijfsvideo al langer op jouw verlanglijstje? December is de maand waarin wensen in vervulling gaan. BDUmedia...
RENSWOUDE Bij Be Quick Zutphen heeft Renswoude de ingezette lijn doorgetrokken. De 'Kraaien' wonnen voor de derde keer op rij (0-4), waarbij net zo vaak de nul werd gehouden. ,,We hadden een moeilijke seizoensstart, maar we hebben nu de smaak te pakken."
SCHERPENZEEL In en tegen Lunteren heeft Valleivogels met 2-2 gelijk gespeeld. Coach Rob van den Broek was daar niet tevreden mee, want in de tweede helft had zijn team de overhand gehad. Bovendien bleef een strafschop bij een 2-2 stand onbenut. ,,We speelden niet grandioos, maar hier had zeker meer ingezeten."
Advertorial
VOORTHUIZEN Een heerlijk dagje uit bij Ackersate in Voorthuizen voor maar €9,50. Speel een potje midgetgolf en ga zwemmen in het uitgebreide zwembad....
SCHERPENZEEL 'Ongelooflijk dat we hier niet hebben gewonnen', sprak een teleurgestelde speler van Zuidvogels na de wedstrijd tegen Scherpenzeel. Op hetzelfde moment werd Daan Schennink gecomplimenteerd door een ploeggenoot. 'Je hebt ons meerdere keren op de been gehouden'. De blauw-witten wonnen met 2-1.
SCHERPENZEEL Valleivogels heeft zich voor de volgende ronde in het districtsbekertoernooi in West 1 geplaatst. De ploeg van coach Rob van den Broek zette SCW uit Rijsenhout met 3-1 opzij. ,,Dankzij een bliksemstart komen we verder", aldus Van den Broek.
Advertorial
SCHERPENZEEL Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter...
SCHERPENZEEL Scherpenzeel heeft donderdagavond zonder problemen de tweede knock-outronde van het bekertoernooi in West 1 overleefd. Zondageersteklasser Hoofddorp werd in Noord-Holland met 2-4 verslagen, mede dankzij twee treffers van Ali Edan. ,,De Scherpenzeel-trein dendert door", lacht Jürgen Schefczyk.
SCHERPENZEEL Bij AFC heeft Scherpenzeel de eerste prijs van het seizoen binnengehaald. De blauw-witten wonnen met 0-4, waardoor WV-HEDW in de strijd om de eerste periodetitel met één doelpunt werd afgetroefd. ,,Vanaf de 0-2 hebben we vol gas gegeven", aldus Jürgen Schefczyk. Ismail Ouaddouh was goud waard voor zijn ploeg.
SCHERPENZEEL Valleivogels maakte het koploper Batavia'90 knap lastig. De thuisploeg bleek in het waterballet in Lelystad toch net wat sterker: 1-0. ,,Dit is zeker geen schande, maar ik ben niet ontevreden over ons spel", aldus coach Rob van den Broek.