Lezersnieuws

Zoek het uit tijdens de VakantieBijbelWeek

Maandagmorgen 16 juli reed de tram weer door het dorp om kinderen op te halen bij de basisscholen in Scherpenzeel en af te zetten bij de VBW in de Breehoek.

Feestelijk taartmomentje voor prairiehondjes in DierenPark Amersfoort 

Het is groot feest in DierenPark Amersfoort en dat merken de nieuwe prairiehondjes vanochtend ook. “De zomervakantie is vol verrassingen, want het park bestaat zeventig jaar.

Ruim 1500 euro voor jeugdconcerten

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude heeft ruim 1.500 euro ontvangen van de Rabobank. De muziekvereniging kreeg dat bedrag, omdat het meedeed aan de Rabobank Clubkas Campagne.

Uitslag Bridgeclub Scherpenzeel

A-lijn     1. Gert Drost & Jan Kooistra 65,97   2. Jitske Jensma & Dick Broertjes 57,29   3. Elmar van Krimpen & Gerben Veltman 56,94  

Bibliotheek blijft deze zomer gewoon open

Tijdens de basisschoolvakantie blijft de Bibliotheek Scherpenzeel op de gebruikelijke uren geopend. De online bibliotheek blijft 24 uur per dag beschikbaar voor het lenen van e-books, luisterboeken,  het volgen van cursussen en vele andere mogelijkheden.

Bibliotheek en Oud Scherpenzeel zijn op zoek naar verhalen van evacués!

In oktober is het de Maand van de Geschiedenis! Het thema is ‘Opstand’. De Vereniging Oud-Scherpenzeel en de Bibliotheek Scherpenzeel hebben dit thema vertaald naar ‘Onveilige situaties’.

Fietstocht Passage Renswoude 

De tweede avondtocht van Passage Renswoude is gepland op woensdag 18 juli de start is om 19.00 uur bij gebouw Rehoboth. Ook niet leden zijn weer van harte welkom om mee te fietsen 

Ons Genoegen luidt zomer in op Dorpsplein Renswoude

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude heeft op zaterdag 7 juli met het Van Gent Zomermatineeconcert muzikaal het startsein gegeven voor de zomer. Het orkest speelde deze middag zomerse muziek op het dorpsplein in Renswoude.

Inschrijven zaalvoetbal Scherpenzeel

Op  vrijdag 1 juni 2018 vond in De Breehoek te Scherpenzeel de slotavond plaats van het zaalvoetbal seizoen 2017/2018. Dat betekend dat na dat moment alle blikken weer gericht zijn op het nieuwe seizoen. Inschrijven voor het seizoen 2018/2019 is al even mogelijk.

Leerlingen Caecilia Scherpenzeel geslaagd voor muziekexamen

Wederom successen bij Muziekvereniging Caecilia. Bij de slagwerk leerlingen hebben Tjeerd van der Vlist, Harm Benjamins en Diego Sorber hun diploma A ontvangen. Voor diploma B zijn geslaagd, Sjoerd Velthuis en Nathan de Heer. Het diploma C werd uitgereikt aan Max Forsten.

Pagina's