Deel je nieuws

50 jaar Badminton Club Badge

Op 11 september 2019 bestond de Badminotn Club Badge 50 jaar. Op de woensdag werd de verjaardag gevierd voor leden en oud leden en de opkomst van leden en oudleden was fijn. In het thuishonk De Breehoek werd het officiële feest gevierd.

Lezen op een e-reader of een tablet

Seniorweb Scherpenzeel organiseert op woensdag 16 oktober een informatie-ochtend over digitaal lezen op een e-reader of een tablet.

NIEUWE BLOUSEJES VOOR VALLEIVOGELS 8

NIEUWE BLOUSEJES VOOR DE MANNEN VAN ACHT

De gekte is niet te stoppen. De start van het nieuwe seizoen heeft nog niet het voetbal opgeleverd wat de technische staf misschien voor ogen had, maar de sponsorcommissie is al met vlag en wimpel geslaagd voor dit seizoen.

Uitslag B.C. Scherpenzeel 12-9-2019

A-lijn    
1 Wies Kuijper & Cor Vermeer 65,38;  
2 Gert Drost & Jan Kooistra 64,51;  
3 Meia Iseger & Peter van Egdom 60,69;  
4 Bep Schimmel & Jitske Jensma 59,78;  
5 Stien van der Horst & Jaap van Ekris 55,49;  

Infodag ICT-opleiding plus baanbemiddeling voor jongeren met autisme

– Stichting ITvitae Learning organiseert zaterdag 9 november een Infodag voor jongeren met hoogfunctionerend autisme die zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs en belangstelling hebben voor ICT.

Step mee over de Utrechtse Heuvelrug

Op 28 september a.s. organiseert Team Versekip.nl uit Woudenberg wederom een sportieve steptocht over de Utrechtse Heuvelrug over de afstanden van rond de 30 en 60 kilometer. Na ontvangst met koffie/thee en een lekkernij laten beide tochten je o.a.

Jeu de Boules spelen bij "Vallei Boules"

Jeu de boules club “Vallei Boules” nodigt inwoners van Scherpenzeel en omgeving uit om kennis te maken met Jeu de Boules. Wanneer? Woensdag 25 september en vrijdag 27 september. Beide keren beginnen we om 13.30 uur. Waar? Kolfschoten 14 in Scherpenzeel.

T.V.S. 1 begint met nederlaag aan de Najaarscompetitie

T.V.S. 1 begint met een nederlaag aan de Najaarscompetitie.   

21 September Grote Boeken /Speelgoedbeurs

Zaterdag 21 September grote boekenbeurs Alle boeken 0,50 euro Deze word gehoude bij de rommelmarkt Nieuwstraat 70 in Scherpenzeel gld TBV de Nederlands Hervormde Kerk en de Muziekvereniging Caecillia De rommelmarkt zal dan verder ook gewoon open zijn dus zoekt u nog

Uitnodiging Passage Scherpenzeel

Eerste ontmoeting in het nieuwe seizoen.

Pagina's