Lokaal lezersnieuws

Ons Genoegen naar Renswoudse basisscholen

Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude geeft in september drie muzieklessen in de groepen vier van basisscholen De Borgwal en De Stifthorst.

De Dorpsbeuk start nieuw schooljaar feestelijk

ln en rond basisschool De Dorpsbeuk is vrijdag 14 september het startfeest gevierd. Hiermee is het nieuwe schooljaar feestelijk afgetrapt met leerlingen en ouders.  Niemand hoefde zich te vervelend want er was genoeg te doen. 

Allround-wedstrijd Junioren bij Schietvereniging Scherpenzeel

Natuurlijk is er dit jaar weer binnen onze schietvereniging een Allroundwedstrijd Junioren gehouden. Deze is op vrijdag 14 september j.l. gehouden.

Najaarsconcert Jubilate Deo en Mannenkoor DEV in Sint Joriskerk

Grootkoor Jubilate Deo geeft, onder leiding van dirigent Marco den Toom, op 29 september 2018 haar najaarsconcert in de St. Joriskerk (Hof 1) van Amersfoort. Het bekende Christelijk Kamper Mannenkoor D.E.V. o.l.v.

De AMV-lessen van Muziekschool Schepenzeel beginnen weer! Je kunt nog meedoen! 

De AMV-lessen gaan weer beginnen!

Dinsdag 18 september 2018 gaat weer een cursus Algemene Muzikale Vorming van start. Dit jaar hebben we de groepen naar leeftijd ingedeeld, de oudere kinderen tot tien jaar kunnen direct beginnen en de jongere groep iets later.

van luchtkasteel tot dassenburcht kasteel renswoude avondwandeling voor (groot)ouders en kinderen

Van Luchtkasteel tot Dassenburcht kasteel Renswoude

Avondwandeling

Op 6 september zijn de vrijwilligers van dit project op stap geweest met  ouders(groot) en de kinderen.

Hoogste punt nieuwe Borgwal bereikt

Renswoude – donderdag 6 september was er een feestelijk moment bij de bouw van basisschool De Borgwal. Het hoogste punt van de nieuwe school werd bereikt. Om dit te vieren werden alle bouwplaatsmedewerkers van Frank van Woerden Bouw getrakteerd op friet met gehaktbal.  

Geslaagde 5-daagse reis Senioren Belangen naar Teutoburgerwald.

Woudenberg Scherpenzeel Renswoude – Traditiegetrouw organiseert de reiscommissie van Senioren Belangen in de laatste week van augustus een 5-daagse vakantiereis voor haar leden. Dit jaar ging de reis naar het Teutoburgerwald.

 Passage Renswoude  

Het Passage seizoen 2018 / 2019  breekt weer aan op 19 Sept. a.s.   Uitnodiging.  Datum: 19 september  Aanvang: 19.45 uur   spreker: Jan Jacob Hoefnagel uit Sneek Onderwerp: Dorcas Hulp & Ontwikkeling.

Gratis leren omgaan met een computer of tablet

Speciaal voor alle beginners die meer willen leren over het omgaan met de computer of tablet, organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel gratis de cursus Klik & Tik. Elke donderdagochtend zijn de cursisten welkom in de Bibliotheek om te oefenen.

Pagina's