Zakelijk lezersnieuws

Volgende week is het zo ver! De Haringparty van de Lions

De tijd tikt door! Volgende week, donderdag 13 juni, vindt de vierde editie van ’de Lions Haringparty’ plaats.

Lionsclub en Geldersch Landschap en Kasteelen werken aan goede doelen

Lionsclub Scherpenzeel - Woudenberg - Renswoude heeft de afgelopen twee jaar, door de verkoop van meer dan 60 kubieke meter open-haardhout, schenkingen kunnen doen aan het Huis in de Wei in Scherpenzeel en aan de zogenaamde knotploeg van vrijwilligers in Woudenberg. 

Groep 7 CBS De Glashorst op bezoek bij La Berto’s

Vorige week is groep 7 van de Glashorst school op bezoek geweest bij ijssalon La Berto’s. Hier mochten ze een kijkje nemen in de ijskeuken. Samen met groep 7, heeft eigenaar Berto Veenvliet, drie smaken ijs gemaakt. Het hele proces van ijs maken heeft hij stap voor stap uitgelegd.

VV Scherpenzeel JO12-1 kampioen na spannend competitie einde

Het bleef spannend tot de laatste wedstrijd, uit bij GVVV JO12-1 uit Veenendaal. Vorige week zaterdag wisten ze zich, in een onderling duel met de koploper, één punt los te maken na een klinkende 4-0 overwinning. Het kwam er zaterdag dus op aan.

Leerlingen Ons Genoegen geslaagd voor examen

Zes leerlingen van harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude hebben afgelopen maand met succes theorie-examen gedaan. Vier van hen deden A-examen, twee B-examen.

Uitslag einddrive bc Scherpenzeel

1. Mia Bochem & Truus de Ruiter 60,81;
2. Bep Vorrink & Johan Slappendel 60,42;
3. Meia Iseger & Peter van Egdom 59,24;
4. Gert Drost & Jan Kooistra 59,11;
5. Isabel Thielemans & Leneke van Maanen 57,94;

Samen Soepen: lekker en gezellig!

Iedereen, van groot tot klein, is op dinsdag 13 augustus van 12:00 tot circa 13:00 uur welkom in de Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Renswoude voor een kom heerlijke soep met stokbrood. Voor slechts €1,- kunt u meegenieten! Neem wel even een kommetje en lepel mee.

Samen Soepen: lekker en gezellig!

Iedereen, van groot tot klein, is op dinsdag 9 juli van 12:00 tot circa 13:00 uur welkom in de Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Renswoude voor een kom heerlijke soep met stokbrood. Voor slechts €1,- kunt u meegenieten! Neem wel even een kommetje en lepel mee.

Eva Gerritsen van GV Doto neemt brons mee naar huis

SCHERPENZEEL - Zaterdag 18 mei was de regiofinale turnen. Voor gymnastiekvereniging Doto kwamen voor Eva Gerristen en Sam Schimmel uit. 

Uitslag bc Scherpenzeel

A-lijn    
1. Bep Vorrink & Johan Slappendel 62,15;  
2. Fietje Dornbos & Teun van den Ham 61,46;  
3. Bep Schimmel & Jitske Jensma 58,33;  
4. Wil Teske & Gerard Tekelenburg 54,58;  
5. Meia Iseger & Peter van Egdom 54,17;  

Pagina's