Zakelijk lezersnieuws

250 werkzoekenden geïnteresseerd in werken in de zorg

In de landelijke Week van Zorg en Welzijn organiseerden onderwijs, zorgorganisaties, overheid en werkgeversvereniging WZW afgelopen dinsdag 12 maart een Meet & Greet Zorg en Welzijn in Regio FoodValley.

Insert lanceert website en circulaire marktplaats

Dinsdag 13 november zijn de website en marktplaats van stichting Insert gelanceerd. Op deze marktplaats worden grote volumes herbruikbare bouw-, civiele en groenmaterialen aangeboden.

Geanne van Arkel van Interface (Scherpenzeel) verkozen tot ‘MVO-manager van het Jaar’ 2018

Op het 18de Nationaal Sustainability Congres in ’s-Hertogenbosch, waar ruim 500 geïnteresseerden in duurzaamheid aanwezig waren, is vanmiddag Geanne van Arkel (Head of Sustainable Development bij Interface te Scherpenzeel) verkozen tot ‘MVO-manager van het Jaar 2018’.

Naast de zwangere vrouw ontvangt echocentrum Echowonder ook senioren.

Tot voor kort kwamen er alleen zwangeren naar de praktijk van Echowonder Amersfoort, maar de Aortastichting heeft het echocentrum benaderd om als een van de eerste centra mee te doen om AAA-Quickscans te maken bij senioren.

Workshop ‘Kopen en verkopen op internet’

Seniorweb Scherpenzeel organiseert op maandag 5 november een workshop ?Kopen en verkopen op internet?.

Scherpenzeelse trouwleveracier wint twee ZIWA awards


De scherpenzeelse Chantal de wit van Beautysalon beyoutiful wint twee awards voor beste trouwfotograaf en beste bruidshaar- en make-upartiest van de provincie Gelderland. De ZIWA awards maakte donderdag 4 oktober de winnaars in de verschillende categorieën bekend. 

De Viermaster presenteert nieuwe koers: “LEREN WAT ERTOE DOET”

VPCO De Viermaster presenteerde woensdag 3 oktober de nieuwe koers voor alle personeelsleden. Onder de bezielende leiding van cabaretier Timzingt werden de leerkrachten en directeuren deze middag gemotiveerd voor deze koers.    

Herfst bij Kleutermuziek

Tijdens kleutermuziek staat er deze keer een herfstverhaal centraal over de beer Olivier.

Insert groeit: na sloop- en groenbranche nu derde partij aangehaaktCiviele aannemers maken zich sterk op circulair platform</

In Veenendaal is 20 juni jl. aan civiele aannemers het collectief Insert gepresenteerd. Sinds februari is Insert actief voor de sloop- en de groenbranche met als doel: hergebruik van (bouw) materialen, bomen, struiken en materialen uit de buitenruimte te stimuleren.

Nu nog kaarten kopen voor de Haringparty

Genieten van een heerlijke haring met een bijpassend drankje en intussen netwerken of 'gewoon' lekker bijkletsen met plaatselijke ondernemers, vrienden en bekenden.

Pagina's