Zakelijk lezersnieuws

Insert groeit: na sloop- en groenbranche nu derde partij aangehaaktCiviele aannemers maken zich sterk op circulair platform</

In Veenendaal is 20 juni jl. aan civiele aannemers het collectief Insert gepresenteerd. Sinds februari is Insert actief voor de sloop- en de groenbranche met als doel: hergebruik van (bouw) materialen, bomen, struiken en materialen uit de buitenruimte te stimuleren.

Nu nog kaarten kopen voor de Haringparty

Genieten van een heerlijke haring met een bijpassend drankje en intussen netwerken of 'gewoon' lekker bijkletsen met plaatselijke ondernemers, vrienden en bekenden.

Digicafé XL: Welk apparaat zal ik kopen?

Op dinsdag 12 mei gaat Digicaf? XL over de aanschaf van een computer, zoals een desktop, laptop of tablet.

Eerste bloklegging nieuwbouw De Borgwal

Renswoude –Donderdagmiddag 17 mei was er een bijzonder moment voor basisschool De Borgwal. In aanwezigheid van veel belangstellenden werd het eerste blok van de nieuwe school in Beekweide geplaatst door twee leerlingen, Liza en Armando, en burgemeester Petra Doornenbal.

Zingende vogel bij Kleutermuziek

Vrijdag 4 mei is er Kleutermuziek in de Bibliotheek Scherpenzeel. Kleutermuziek begint met het verhaal over Antonia. Zij vindt dat ze fantastisch mooi kan zingen en dat doet ze dan ook van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Maar Antonia drijft de dieren om haar heen tot wanhoop.

Workshop Trucagefotografie voor kids

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert een workshop Trucagefotografie voor kids.

Opening winkel dorpsstraat 261 S'zeel

Goed nieuws voor winkelend Scherpenzeel: Dorrestijn vastgoed heeft de winkel aan de Dorpsstraat 261 (frutsels) alweer verhuurd.

Allen welkom bij de offici?le opening op 7 maart om 16:00 uur verricht door...

Burgemeester C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld en Dhr. M.Marchal

Wereldwinkel Woudenberg/Maarn zoekt vrijwilligers

Word jij onze nieuwe collega-vrijwilliger?

De Wereldwinkel Woudenberg/Maarn is op zoek naar enkele enthousiaste winkeldames/-heren!

Vind je het leuk om winkelend publiek te helpen en te adviseren bij hun aankoop?

Inloopmiddag KARPETTEN bij Van Raaij Wonen

Inloopmiddag bij Van Raaij Wonen

Een mooi karpet kan een blikvanger en smaakmaker in een woning zijn. Laat u inspireren op donderdagmiddag 7 december a.s.

ADC/DAWO 1 oppermachtig tegen Loenen

In de 5e competitie ronde speelde de Amerongen/Woudenberg combinatie tegen Loenen 2. Het score verloop liep voortvarend en om 23.30 uur stond er een 13 - 3 overwinning op het bord.

Pagina's