• ChristenUnie fractievoorzitter Sander van 't Foort op zoek naar Renswoudenaren

    Adriaan Hosang

´Je inzetten voor anderen´

RENSWOUDE De ChristenUnie afdeling Renswoude bereidt zich voor op de gemeenteraadsverkiezingen, 21 maart volgend jaar.

Fractievoorzitter Sander van 't Foort: ,,We zoeken mensen die zich graag inzetten voor ons dorp. Niet alleen met woorden, maar ook met daden. Je kan denken aan advisering, meedenken over relevante onderwerpen of mensen die hun mening willen laten horen tijdens de vergaderingen van de raadscommissies, ter voorbereiding op de gemeenteraadsvergaderingen. Er zijn tal van maatschappelijke activiteiten waarvoor mensen zich kunnen inzetten. Denk bijvoorbeeld aan het etentje dat, samen met andere partijen, georganiseerd wordt voor senioren in onze gemeente".

SUBSIDIEVERLAGING De ChristenUnie heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd, om doelen te verwezenlijken en belangen van burgers te behartigen. De partij sprak in de afgelopen vier jaar niet alleen in de commissies en de gemeenteraad, maar ging ook zelf de boer op, om te ervaren hoe in het dorp bepaalde zaken leefden, waar problemen waren en gezocht moest worden naar oplossingen.

Denk bijvoorbeeld aan de subsidieverlaging voor plaatselijke verenigingen. De ChristenUnie ging in gesprek met verenigingen die financieel in zwaar weer verkeerden. De partijd dacht mee, zocht naar mogelijkheden, gaf advies en ging op bezoek bij plaatselijke ondernemers, bedrijven, agrariërs, senioren en mensen met een krappe beurs.

Sander van 't Foort: ,,Wie weet zijn er mensen die het idee hebben dat ook andere groepen door ons benaderd moeten worden. Wij zijn op zoek naar mensen die zich, via de ChristenUnie, willen inzetten voor anderen".

Meer informatie: fractie@renswoude.christenunie.nl of 06-42582385.