• Harold Engelen, Sema Göl en Lisette Engelen, die zich richt tot de genodigden

    Adriaan Hosang

´Muzikaal en smakelijk´

RENSWOUDE Sinds enkele maanden zwaaien Lisette en Harold Engelen en Sema Göl de scepter in De Gasterij. Na een openingsavond voor familie, vrienden en bekenden, houdt De Gasterij zaterdag 12 augustus het Zomerfeest, waarbij iedereen welkom is.

Tijdens het zomerfeest slaan Smaak Idee en Vallei Radio de handen ineen om er een muzikaal en smakelijk feest van te maken. Vallei Radio, vertelt Lisette Engelen, verzorgt de Barbecue Top 50 van 13.00-18.00 uur vanaf het terras van De Gasterij. De entree is gratis, deelname aan de barbecue, die start om 17.30 uur, kost 20 euro. Aanmelden kan via smaakidee.nl/zomerfeest.

INFORMEEL DINER In De Gasterij worden door Smaak Idee ook andere activiteiten gehouden, zoals ´Private Dining´. ,,Je kunt dan denken aan een diner in een intieme sfeer. Bedoeld voor groepen vanaf acht personen, iets wat je zo uitgebreid kan maken als je wilt", vertelt Engelen, ,,met bijpassende wijnen, bieren en frisdrank, het is allemaal mogelijk. Ook barbecues kan men laten organiseren door Smaak Idee. Bij het ´Walking Dinner´ gaat het om een informeel diner vanaf zes gangen. ,,Staand, zittend of lopend dineren". Verder zijn er avondfeesten , met of zonder deejay.

THUISCONCEPT Smaak Idee verzorgt ook huwelijksfeesten, bruiloften, verjaardagen, jubilea en catering op locatie. ,,Je kunt dan denken aan ´Eten met Smaak´, ons thuisconcept. Je kunt daarbij thuis genieten van de beste gerechten van Smaak Idee. Dat kan op vrijdag, zaterdag en zondag. Vanaf 16.00 uur kan de klant dan z'n bestelling doorgeven", merkt Lisette op. Inmiddels heeft Smaak Idee een klantenkring opgebouwd. "Dat loopt boven verwachting", besluit Lisette Engelen.