• Vrijwilligers genieten van de afscheidslunch

    Adriaan Hosang
  • Tijdens de lunch nam SWO voorzitter Van Bommel afscheid van de vrijwilligers

    Adriaan Hosang
  • Vrijwilligers tijdens de afscheidslunch van SWO voorzitter Van Bommel

    Adriaan Hosang

´Waardering voor vrijwilligers´

RENSWOUDE Binnenkort neemt Rinus van Bommel afscheid als voorzitter van de Senioren Welzijn Organisatie Scherpenzeel/Renswoude. Ter gelegenheid daarvan werd in de bibliotheek in Renswoude een geluncht. Naast Rinus van Bommel en burgemeester Petra Doornenbal waren alle gastvrouwen, bezoekdames en seniorenvoorlichters hiervoor uitgenodigd.

WAARDERING Naast het nemen van afscheid stond ook het uitspreken van waardering voor het vele werk dat door de vrijwilligers wordt verzet centraal.De afscheidslunch werd gestart met een courgettesoep. Aansluitend was er een broccolisalade en kregen de aanwezigen een witlofschuitje met tonijn voorgeschoteld. Verder waren er een Griekse kwarksalade, verschillende soorten brood met beleg en tot slot fruit.

TRADITIE Eén en ander was verzorgd door Emy van Vliet- Waaijer, Wil van Hardeveld- van Ginkel en ouderenwerkster Rianne van Ginkel die ook de aankleding van de tafels voor hun rekening genomen hadden.

Vorig jaar werd de lunch voor het eerst voor de verschillende vrijwilligers georganiseerd. Inmiddels is besloten hiervan een traditie te maken.

SWO voorzitter Van Bommel hield als scheidende voorzitter een korte toespraak gehouden. Hij benadrukt nog eens hoezeer hij het werk van de vrijwilligers waardeert.

Na een termijn van zes jaar als voorzitter van de Senioren Welzijn Organisatie Scherpenzeel/Renswoud e vond Van Bommer het tijd om het stokje aan een ander over te dragen.

Van Bommel: ,,Het is een functie die toch het nodige vergt en waarbij je ook een bepaalde flexibiliteit moet bezitten, omdat er toch tal van zaken spelen die je inzet en die om een oplossing vragen.