• Senioren genoten van de eerste warme maaltijd in Het Trefpunt

    Adriaan Hosang
  • Grote belangstelling voor de 1e warme maaltijd in het Trefpunt

    Adriaan Hosang

´We hebben ons al weer opgegeven´

RENSWOUDE Een groep van dertig senioren genoot dinsdagavond in Trefpunt Renswoude, in de bibliotheek aan de Van Reedeweg, van de eerste warme maaltijd van Senioren Welzijn Organisatie (SWO) Scherpenzeel-Renswoude.

Ze hadden zich van tevoren aangemeld. In de bibliotheek waren alle beschikbare stoelen bezet. De maaltijd werd verzorgd voor Harold en Lisette Engelen van Smaak Idee en enkele medewerkers.

AANMELDINGEN Ouderencoördinator Rianne van Ginkel was blij dat zich voor de eerste maaltijd zoveel mensen hadden aangemeld. Eens per maand is het de bedoeling dat er een maaltijd wordt geserveerd in Trefpunt Renswoude. Voordat iedereen vertrok, waren er al weer zesendertig aanmeldingen voor de warme maaltijd in maart.

SUCCES De gasten kregen als voorgerecht bouillon. Daarna bestond het hoofdgerecht uit aardappelpuree met hazenpeper, rode kool en spruitjes en was er als nagerecht een bolletje ijs, omlijst met stukjes peer.

In rap tempo werden de borden bij de gasten gebracht. De maaltijd was voor veel gasten een succes. Jan Raven: ,,Het was echt lekker, ik vond het goed. Natuurlijk hebben we ons al weer opgegeven".

Jos van Raaij: ,,Het was heel leuk, ik vond het fantastisch, een aanwinst voor het dorp. Zeg maar gerust een verrijking voor de samenleving".

Ook Teus Nieboer vond het allemaal heerlijk. ,,Echt, het is voor herhaling vatbaar". Hyke Bouman vond wat haar was voorgeschoteld ,,heel lekker, het was daarnaast ook heel gezellig. Ja, ook wij komende volgende keer zeker weer",  aldus Hyke. Ouderencoördinator Rianne van Ginkel sloot de avond en bedankte Harold Engelen en zijn medewerkers voor de lekker maaltijd. Meteen daarna gingen de handen op elkaar.