• Adriaan Hosang
  • De kampioenen van de in november gehouden vogelshow.

    Adriaan Hosang
  • Bij de bingo waren prijzen te winnen.

    Adriaan Hosang

Bekers op feestavond Kunst in Vliegwerk uitgereikt

RENSWOUDE Als afsluiting van het seizoen reikte vogelvereniging Kunst in Vliegwerk bekers en andere prijzen uit in gebouw Rehoboth.

Voorzitter Heino Schut heette de aanwezigen welkom.

KAMPIOENEN De bekers gingen naar: jeugdkampioen Laurens Bremmer; algemeen en derbykampioen Wilco ten Broek; de winnaar van het bondskruis Wim Pol; Co ten Broek voor het klassement van de vijfde beste vogels en de kampioen kleurkanaries Wim Pol; Vorm kanaries Wim Doornenbal; Japan Hoso en Glosters Bram Slotboom; zebravinken Jan Wagensveld; lonchura's Heino Schut; tropen Wilco ten Broek; agaporniden Marinus Wijnberger; neophema's Co ten Broek; grote parkieten Eddy Jansen; kwartels Jan Wagensveld; duiven Co ten Broek; tropen en duiven OK Jan de Ruiter; kromsnavels OK Jaap ten Broek.

KINDERBINGO Op deze feestavond waren ook familieleden en vrienden welkom. Er werden niet alleen maar prijzen uitgereikt aan de winnaars. Er was ook tijd voor andere dingen, zoals enkele rondjes bingo. Daarbij waren prijzen te winnen en er was een speciale kinderbingo, waarbij iedereen een prijs kreeg. De bingo werd gedraaid door Co en Wilco ten Broek.

Tussen de bedrijven door was er tijd voor een drankje en een hapje. Ook de dames die zich op de één of andere manier ingezet hadden om de tentoonstelling te laten slagen werden in het zonnetje gezet door voorzitter Heino Schut. Er was ook een mooie verloting met tal van leuke prijzen en als hoofdprijs een mand met levensmiddelen. Voorzitter Schut wenste iedereen goede kerstdagen een fijne jaarwisseling.