• Archief BDU

Brinkkanterweg dicht voor werkzaamheden

WOUDENBERG De Brinkkanterweg tussen Woudenberg en Scherpenzeel is afgesloten tussen 29 augustus en 2 september. De sluiting geldt ter hoogte van de kruising Lambalgseweg en Brinkkanterweg, op grondgebied van de gemeente Woudenberg. De afsluiting is nodig in verband met wegwerkzaamheden. Omleiding gaat via de Stationsweg in Scherpenzeel en de N224.

Zaterdag 17 september open dag & rommelmarkt "De Kleine Weide"

Op zaterdag 17 september houdt Zorgboerderij "De Kleine Weide" te Renswoude haar jaarlijkse Open Dag. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen van 10.00 - 15.00 op het veelzijdige terrein van "De Kleine Weide" aan de Biesbosserweg 19 in Renswoude.

Er is van alles te doen voor jong én oud. Op de rommelmarkt zijn niet alleen oude, brocante spulletjes te koop maar ook nieuwe items. Om 13.00 uur vindt er een heuse veiling plaats. Je kan mee met een huifkartocht of creatief je eigen vogelhuisje schilderen. Voor de kinderen is er een grabbelton en springkussen, ook wordt er speciaal voor de kinderen een speurtocht uitgezet! Aan de innerlijke mens wordt uiteraard ook gedacht, zo zijn er broodjes hamburger, een lekker kopje soep en Oma's friet. Koffie & thee is gratis! Alle opbrengsten zijn voor de Zorgboerderij.

Zorgboerderij "De Kleine Weide" biedt dagbesteding aan verschillende doelgroepen. De deelnemers helpen mee op de boerderij en komen voor structuur, afleiding, beweging en zinvolle bezigheden. De mantelzorgers worden ontlast en onderling ontstaan er waardevolle contacten. De boerderij heeft een 40+ groep en een ouderen groep. Meer informatie over de Zorgboerderij op www.dekleineweide.nl of bel 033-2771400.

We verwelkomen je graag op zaterdag 17 september!