• Lijsttrekker Marieke van de Beek, ChristenUnie

    ChristenUnie

ChristenUnie: ´De Breehoek moet de goede, opgaande lijn vasthouden'

SCHERPENZEEL Er waait een andere wind in De Breehoek. Alle gebruikers van De Breehoek merken dat, en ook de vele bezoekers merken dat er iets is veranderd. De ChristenUnie denkt dat nu de juiste snaar is geraakt, dat de weg 'omhoog' is ingezet. Zaken worden professioneler benaderd, kansen worden gezien en met twee handen aangepakt.´´ Dat zegt Marieke van de Beek van de ChristenUnie in reactie op de stelling dat De Breehoek steun verdient voor een betere uitstraling.

,,Scherpenzeel heeft De Breehoek nodig. Niet alleen als sportaccommodatie, maar als plaats waar sportieve, culturele en maatschappelijke activiteiten samenkomen. Als plaats, waar mensen elkaar ontmoeten en er op die manier mooie dingen ontstaan. De Breehoek is er niet alleen vóór Scherpenzelers, maar is ook ván Scherpenzelers. Daarom is dit een plek, waarvan de ChristenUnie vindt dat hier best wat gemeenschapsgeld aan mag worden besteed. Uiteraard moeten wij daarbij de overtuiging hebben dat het op een goede manier wordt ingezet, door mensen die weten waar ze mee bezig zijn en de juiste dingen doen.

Als De Breehoek de opgaande lijn blijft vasthouden, is de ChristenUnie bereid het gesprek aan te gaan over investeringen, die deze opgaande lijn kunnen versterken.´´