'Crazy Splash Zeepkisten Arena' op Koningsdag

RENSWOUDE Een langere baan, het programma voller en het zicht is beter. Kortom, de hele Koningsdag meer spektakel op het grote grasland vlakbij het Total tankstation in Renswoude. Vorig jaar was daar dan een nieuwe hoofdact en een nieuw terrein maar het bleek een succes. De eerste editie van de Crazy Splash! Toch zag de Oranjevereniging Renswoude verbeteringen en komt dit jaar met de Crazy Splash Zeepkisten Arena.

De Crazy Splash Zeepkisten Arena zal een groot mega-spektakel worden. Besloten is nóg meer nadruk te leggen op de baan, deze te vergroten en te integreren met het horecaplein. Opnieuw starten voertuigen hoog, vanaf de grote containers. Scheuren zonder remmen naar beneden, langs een aantal lastige hindernissen, door een U-bocht om te finishen bij de bel of in de grote waterbak. Voor de snelste deelnemer ligt een geldprijs klaar en eeuwige roem! Meedoen aan deze 'once in a lifetime experience' kan nog want op de startlijst is nog ruimte. Deelnemen is heel makkelijk en kan nu al met een fiets. Even inschrijven, mooi verkleden en meedoen!

DAG VOL FEEST De hele Koningsdag gebeurt er meer op de baan door optredens van bekende en minder bekende Nederlandstalige artiesten en de Zeepkisten Arena Junior! Het is een ontzettend gaaf gezicht om onze jonge regiobewoners naar beneden te zien gaan over de baan en daarom zal net als vorig jaar op de Kidsday, de baan korter en veiliger gemaakt worden zodat kinderen van (bijna) alle leeftijden kunnen deelnemen. Publiek dat meer op zoek is naar een knal feest kan later op de dag terecht in het Crazy Splash Feestcafé, een kleine tent die omgebouwd is tot bruin café!

CRAZY KIDS WORLD IN TWEEËN In plaats van één kinderwereld zal in 2016 het terrein opgesplitst worden in twee delen met een snelle weg naar de toiletten. Links kunnen de allerjongsten zich vermaken op diverse speeltoestellen en rechts is plek voor de wat ouderen. In het midden van de Crazy Kids World is gedacht aan de ouders, die plaats kunnen nemen aan de picknicktafels. Het vorig jaar nieuwe onderdeel in de Crazy Kids World, de kunsttoren, zal wegens succes worden uitgebreid. Meer kinderen kunnen hun creativiteit de vrije gang laten gaan en zelfs een workshop graffiti spuiten volgen. Ook zal Renswoude op Koningsdag de langste knutseltafel ter wereld hebben!

ONDERNEMERS Koningsdag in Renswoude kan alleen maar zo succesvol zijn door een grote en trouwe groep ondernemers uit de regio.

De vereniging heeft weer een mooie lijst hoofdsponsors gebonden met BDU, H.J. van Bentum BV, Lagerweij Renswoude, Verdo Gelderland, We Metal, Frank van Woerden Vastgoed & Projectontwikkeling, woneninbeekweide.nl, Cees Boonzaaijer BV, W&W Vastgoed, De Nijborg BV, Timmerfabriek Vermeer en Verbeek Reclame.

Naast deze namen ondersteunen bijna 100 ondernemers de activiteiten in Renswoude en toont de Oranjevereniging Renswoude aan dat dingen wél mogelijk zijn, zodra een gemeenschap haar schouders er onder zet.