• Adriaan Hosang
  • Adriaan Hosang
  • Adriaan Hosang
  • Adriaan Hosang

The Dirty Daddies stelen de show tijdens Oranjebal Power

RENSWOUDE Vrijdagavond hebben zo’n ruim 4.000 dol enthousiaste bezoekers genoten van het Oranjebal Power dat de Oranje Vereniging Renswoude in de feesttent op 'de Hooge Hoek' had georganiseerd. Meestal is het Oranjebal op zaterdag maar vanwege Dodenherdenking was men uitgeweken naar vrijdagavond. De belangstelling was er daarom zeker niet minder door.

Adriaan Hosang

Het Oranjebal Power, in de gezellige en heel goed gevulde feesttent, werd geopend door de band “Christal Dream”, zij probeerden langzaam maar zeker de stemming er al een beetje in te brengen.

Samantha Steenwijk, bij velen zeker bekend van het tv programma 'The Voice' wist met haar songs die ze vertolkt velen in extase te brengen. Op het middenpodium zong zij bekende covers van Gerard Joling en André Hazes. Songs die bij een groot deel van het publiek goed in de smaak bleken te vallen.

WAAR FEESTJE 'The Dirty Daddies', die al eerder hun opwachting hadden gemaakt in Renswoude maakten er ook vrijdagavond weer een waar feestje van. Tijdens het optreden van “The Dirty Daddies” bij het podium veel dames, die maar niets wilden missen en kennelijk onder de indruk waren van hetgeen de heren ten gehore brengen. Met bekende songs als bijvoorbeeld “Always look at the bright side of live” en “Help” van de Beatles of “She’s Got It” waren songs die menigeen in volvoering bracht en dus werd men steeds enthousiaster. Het zingen van bekende covers, veelal nummers die iedereen goed kende, bracht de aanwezigen in de feesttent in beweging, handen gingen de lucht en kon je meezingen dan deed je dat.

SPEKTAKEL Indrukwekkend waren zeker ook de special effects, als rook en vuurwerk, die tijdens de verschillende optredens te zien waren en voor spektakel zorgden.

Ook was er weer goed gedacht aan de inwendige mensen, zowel binnen als buiten. Binnen dankzij de grote lange bar, waar men bij de uitgifte van bier bijna handen tekort kwam. Buiten kon men terecht voor de warme gerechten.

Het afsluitende optreden van artiesten kwam op naam van de “Snollebollekes”, die onlangs nog tweemaal hadden opgetreden in een uitverkocht Geldre Dome in Arnhem. Feestnummers zijn zeker op een avond als vrijdagavond dingen waar je mee scoort en dat gebeurde dan ook grif.

RENSWAUWDE Het bij velen oh zo bekende 'Van links naar rechts' sloeg bij de bezoekers in als een bom en meteen kwam de hele tent in beweging en was het uiteraard ook 'van links naar rechts'. Men genoot volop. Wie op instagram gekeken heeft, heeft ook daar bedankjes kunnen lezen van bezoekers die genoten hadden van een enorm feest. Eén van die opmerkingen over The Dirty Daddies: ,,Ze kunnen Renswoude vanaf nu beter RensWAUWde noemen want wauw, wat een knoepert van een show. Weken tevoren uitverkocht, ruim 4000 feestbeesten in de tent en een sfeer om door een stringetje te halen, zo moet het.”

[Meer foto's op de website van de Scherpenzeelse Krant