• Harold en Lisette Engelen bij het tijdelijke pop-up restaurant.

    Adriaan Hosang

Drie dagen feest in pop-up restaurant

RENSWOUDE Voor Eten met Smaak, het thuisbezorgconcept van Smaakidee aan de Barneveldsestraat, is het donderdag 19 april, vrijdag 20 april en zaterdag 21 april feest.

Ze vieren dan dat Eten met Smaak precies een jaar bestaat. Dat willen Harold en Lisette Engelen en Sema Göl niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom openen ze tijdens die drie dagen een tijdelijk restaurant in het leegstaande winkelpand achter Bloembinderij De Agave, tegenover de Huisartsenpraktijk aan de Vendelier.

TIJDELIJK RESTAURANT Harold Engelen: ,,We wilde er iets aparts van maken, om de mensen kennis laten maken met de mensen, of misschien beter gezegd, de gezichten achter Eten met Smaak. Vandaar dat we dit tijdelijke restaurant hebben gecreëerd in het leegstaande pand. In plaats van dat een bestelling bij onze cliënten aan huis wordt afgeleverd, kan ze hier nu gezellig bij ons komen eten, in dit tijdelijke restaurant dat daarvoor speciaal drie dagen in bedrijf is". Van die mogelijkheid kunnen liefhebbers gebruik maken op 19, 20 en 21 april van 16.00 tot 22.00 uur.

SPECIALE OPERATIE Harold Engelen: ,,De medewerkers zijn er helemaal klaar voor om deze speciale operatie met succes te realiseren. Het lijkt hen ook bijzonder leuk om die drie dagen lekker te kunnen draaien in dit tijdelijke restaurant, en veel fijnproevers te ontmoeten.´´

Dit tijdelijke restaurant heeft plek voor zo'n vijftig personen. Reserveer kan via: 033-2340342.