• Ons Genoegen speelt tijdens het duoconcert.

    Adriaan Hosang
  • Een blijk van waardering van OBK uit Otterlo voor Ons Genoegen.

    Adriaan Hosang
  • Ons Genoegen tijdens het duoconcert in 't Podium.

    Adriaan Hosang

Drukbezocht duoconcert

RENSWOUDE Tijdens het duoconcert van de Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude en Oefening Baart Kunst (OBK) was het zaterdag druk in gebouw 't Podium. Beide orkesten stonden onder leiding van dirigent Chris Kok.

Erwin Veldhuizen, voorzitter van Ons Genoegen heette de aanwezigen welkom, in het bijzonder de muzikanten van OBK uit Otterlo. Hij wees erop dat de beide orkesten aan de belangstellenden een afwisselend programma zouden voorschotelen, met daarin tal van stukken die de aanwezigen bekend in de oren zouden klinken. Hij hoopte dat iedereen zou genieten van ´gezellige, vlotte stukken´.

ENGELSE MUZIEK De muzikanten van OBK uit Otterlo, onder leiding van dirigent Chris Kok, mochten het spits afbijten. Ze startten met Engelse liederen.

Zo was er een vertolking van Ouverture Rule Brittannia en ook Hymn of the Highlands werd ten gehore gebracht. Het programma van OBK uit Otterlo werd duidelijk gewaardeerd. Zo konden de bezoekers verder genieten van nummers van onder anderen Adele, Phil Collins en Eric Clapton. Van OBK ontving Erwin Veldhuizen een leuke attentie, als waardering voor dit duoconcert.

FILMMUZIEK Na de pauze mochten de leden van Ons Genoegen hun opwachting maken. Onder leiding van dirigent Chris Kok brachten ze onder meer muziek uit de film 'TinTin' ten gehore. TinTin staat in Nederland beter bekend als de reporter Kuifje.

Maar ook bekende melodieën uit de Disney-film 'Beauty and the Beast' en een leuke latinversie van de muziek van het computerspel 'Super Mario Bros' werden gespeeld.