• Genieten van een lekkere maaltijd in Het Trefpunt.

    Adriaan Hosang
  • Gezellig samen eten in Het Trefpunt in de bieb.

    Adriaan Hosang

'Even wat anders dan in je eentje thuis eten'

RENSWOUDE Het was dinsdagavond druk in de bibliotheek aan de Van Reedeweg waar Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude aan senioren de mogelijkheid bood om gezamenlijk met elkaar te eten voor een aantrekkelijke prijs.

Iedere laatste dinsdag van de maand wordt de gezamenlijke maaltijd georganiseerd. Medewerkers van Smaakidee uit Renswoude schotelen de aanwezigen een maaltijd voor.

SMAKELIJKE MAALTIJD Mevrouw Nieboer verwelkomde de aanwezigen. ,,Ik hoopte dat het weer een gezellige, maar ook smakelijke maaltijd wordt.'' Na het drankje was het snel tijd voor het voorgerecht, een kipcarpaccio. Vervolgens waren de bezoekers toe aan de maaltijd, met onder andere aardappelkoekjes, gebakken aardappeltjes, een bloemkool-ovenschotel, een gehaktbal en mayonaise.

OUDERENWERKER Tijdens de maaltijd werd bekend dat Selma Göl, die samen met Francien vele maanden de maaltijden in Het Trefpunt had verzorgd, om gezondheidsredenen moest afhaken. Voor haar ging een kaart rond.

Het dessert bestond dit keer uit bitterkoekjespudding met bramensaus. Dit keer zetten Francien en Harold zich voor Smaakidee in. Het was gezellig en even wat anders dan bijvoorbeeld in je eentje thuis eten. Opgave voor de gezamenlijke maaltijd kan via een lijst die je op de avond van de maaltijd invult of via contact met ouderenwerker Rianne van Ginkel, 06-51647525.