• Bakkerij Engelenhoven
  • Bakkerij Engelenhoven

Frentz neemt Bakkerij Engelenhoven over

SCHERPENZEEL Jan en Gerda van Engelenhoven, de eigenaren van Brood en Banketbakkerij Van Engelenhoven in Scherpenzeel, dragen 1 juli hun zaak over aan Rudolf en Ingrid Frentz van bakkerij Frentz De Echte Bakker uit Ugchelen.

Jan van Engelenhoven: ,,Na 34 jaar aan het roer te hebben gestaan van ons mooie familiebedrijf dat bijna honderd jaar bestaat, is nu de tijd gekomen om te gaan genieten van andere bezigheden. Ik ben erg blij dat mijn goede collega's Rudolf en Ingrid Frentz de bak- en verkoopactiviteiten in Scherpenzeel willen voortzetten. Op deze manier blijft Scherpenzeel gewaarborgd van een Echte Bakker.´´ 

NALATENSCHAP ,,Het was voor ons erg belangrijk dat we een collega vonden die in Scherpenzeel wilde blijven bakken samen met onze eigen bakkers en verkoopmedewerkers. Frentz zal ook onze familierecepten blijven gebruiken. De naam 'Van Engelenhoven' zal weliswaar na vele jaren verdwijnen, onze nalatenschap zal goed worden bewaakt.  Mijn advies aan Rudolf en Ingrid? Durf te investeren en bewaak onze kernwaarden; Bak altijd alles vers en zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit". Gerda: ,,We willen alle Scherpenzelers ontzettend bedanken voor al die jaren trouwe klandizie en het vertrouwen dat altijd in ons is uitgesproken".

AMBACHTELIJK Rudolf en Ingrid Frentz kiezen voor Scherpenzeel, omdat ze Bakkerij van Engelenhoven een pracht van een bedrijf vinden met een fantastisch team mensen. Ingrid: ,,Het gezellige dorpse karakter in Scherpenzeel spreekt ons enorm aan. Ugchelen is door de loop van de jaren iets meer stads geworden, we hopen hier weer het gezellige dorpse karakter te vinden dat wij van vroeger uit gewend zijn. We zullen zuinig zijn op de nalatenschap van bakkerij Van Engelenhoven. De rijke historie, de recepten, de bakkers en medewerkers zullen we in ere houden”. Rudolf: ,,Wij hechten veel waarde aan het echte ambacht en het gebruik van natuurlijke grondstoffen. Het liefst uit eigen regio.