• Optreden vrouwenkoor V'Allure bij de SWO kerstviering in Boschzicht.

    Adriaan Hosang
  • De SWO'ers werd een kerstmaaltijd voorgeschoteld.

    Adriaan Hosang
  • Het Vrouwenkoor V'Allure zong kerstliederen bij de SWO kerstviering.

    Adriaan Hosang

Kerstliederen en maaltijd van SWO

SCHERPENZEEL Bij Partycentrum Boschzicht hield Senioren Welzijns Organisatie (SWO) Scherpenzeel/Renswoude de jaarlijkse kerstviering. SWO-voorzitter Henk van Hoevelaken: ,,Overal wordt Kerst gevierd, we spreken over vrede voor de wereld, vrede op aarde, maar ook in je eigen hart. Innerlijke vrede biedt licht en geeft vrede".

Voordat de vrouwen van het Veenendaalse koor V'Allure samen met de aanwezigen Komt allen tezamen met pianobegeleiding van Angela van Das ten gehore brachten, werd het gedicht Kaars vertolkt en werden vijf kaarsen aangestoken.

Het vrouwenkoor zong meerstemmig Sing we all Noël, wat gevolgd werd door Christmas lullaby, een wiegeliedje. De aanwezigen werden meegenomen in een reis over de wereld, want volgens dirigent Mirjam Drost wordt ,,overal kerstfeest gevierd". Na de pauze zongen het koor en de aanwezigen Kindeke klein. Aansluitend zong V'Allure, gevolgd door het gezamenlijk zingen van Midden in de winternacht. De maaltijd bestond uit varkenshaasmedaillons in champignonsaus, diverse soorten groeten en aardappeltjes en ijs tot slot.

SWO-voorzitter Henk van Hoevelaken bedankte Riet Osnabrugge voor haar inzet voor de ontspanningscommissie. In vijf jaar zijn tal van activiteiten georganiseerd. ,,We hebben genoten van jouw creativiteit". Ook Marian de Koning, Roos Voortman en Grada Blaauwendraat namen afscheid. Ook voor hen was er mooi boeket bloemen. Riet Osnabrugge bedankte haar mede-commissieleden en de heer Klumpenaar en zijn staf voor de goede verzorging. Bij vertrek kregen alle gasten nog een Kerstwens uitgereikt.