• Ons Genoegen bereidt zich voor op concerconcours

    Martijn Pranger Fotografie

Najaarsconcert Ons Genoegen Renswoude in teken van concours

RENSWOUDE Harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude geeft zaterdag 19 november een najaarsconcert in gebouw 't Podium aan de Nijborg 2 in Renswoude. De concertavond staat in het teken van het concertconcours, een week later. De avond wordt geopend door fanfare De Bergklanken uit Berghuizen, onder leiding van Jan Hibma.

DRENTSE ORKEST Het Drentse orkest speelt 'Song of Praise', 'De Gaastmar' en 'Broken Sword'. Het harmonieorkest van Ons Genoegen speelt na de pauze onder leiding van Chris Kok 'La Rodana', 'Kebek' en 'The Hounds of Spring'.

CONCERTCONCOURS Beide orkesten doen een week later mee aan een concertconcours in Hoogeveen. In theater- en congrescentrum De Tamboer spelen de orkesten voor een professionele jury van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO). Ons Genoegen houdt dit najaarsconcert speciaal voor inwoners van Renswoude en andere belangstellenden.

ONS GENOEGEN De concertavond begint om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Kaarten kosten 5 euro, en zijn vooraf te koop aan de deur.

Naast het Harmonieorkest bestaat Ons Genoegen uit een Leerlingenorkest onder leiding van dirigent Harry Weijkamp en, ook onder zijn leiding, een Beginnersorkest Dit orkest leidt de leden voor op een doorstroom naar het leerlingenorkest en later het harmonieorkest.

Het beginnersorkest repeteert iedere woensdagavond 17:45-18:15 uur in ´t Podium. Aansluitend repeteert het leerlingenorkest 18:15-19:00 uur in hetzelfde gebouw.

Meer activiteiten en informatie over Ons Genoegen is te vinden op www.onsgenoegen.org.