• Lex van Lieshout

Nieuwbouwwijk Beekweide start met nieuwe fase

RENSWOUDE Het herstel van de woningsector is in volle gang. De vraag naar woonruimte neemt na lange tijd weer toe en de woningen worden als gevolg van innovaties in de bouwsector beter betaalbaar. Beekweide, de uitbreidingswijk van Renswoude is hier het levende bewijs van. En opnieuw wordt gestart met de verkoop van de volgende (derde) fase. Op 28 oktober vindt van 19.00 tot 20.30 uur een informatieavond plaats in het gemeentehuis, Dorpsstraat 4 in Renswoude. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De nieuwe fase bestaat uit twaalf rijwoningen, waarvan vier hoekwoningen. Mensen die op zoek zijn naar nog meer woonruimte kunnen kiezen voor één van de vier halfvrijstaande woningen. De grootte van de woningen varieert, alsmede de architectuur. De woningen zijn gesitueerd op ruime kavels en bevinden zich aan de rand van het gezellige dorp.

Waarnemend burgemeester Annelies van der Kolk en Kees de Jong, directeur van De Bunte Projecten, tekenden de overeenkomst voor fase 3. Verantwoordelijk wethouder Dick Vlastuin is verheugd dat er vervolg wordt gegeven aan de verdere ontwikkeling van het nieuwbouwproject, een co-creatie van Gemeente Renswoude en De Bunte Projecten uit Ede.

Belangstellenden kunnen zich geheel vrijblijvend aanmelden via woneninbeekweide.nl en zullen periodiek worden geïnformeerd over de ontwikkelingen.