• Mannequins op de catwalk

  Adriaan Hosang
 • Mannequins showden kleding Modehuis Nicole

  Adriaan Hosang
 • Frisse kleuren en leuke kleding voor dames

  Adriaan Hosang
 • Modehuis Nicole showde leuke kleding

  Adriaan Hosang
 • Mannequins presenteerde vlote kleding voor lente en zomer

  Adriaan Hosang

Nieuwe mode op de catwalk in Boschzicht

SCHERPENZEEL  Omdat de mogelijkheden daarvoor in de tijdelijke vestiging van verzorgingshuis Huis in de Wei in Scherpenzeel te klein zijn, stelde Nico Klumpenaar van Partycentrum Boschzicht zijn locatie beschikbaar voor de traditionele modeshow van damesmodewinkel Nicole Mode. De eerste show van de nieuwe collectie vond woensdag plaats.

Zes mannequins, onder aanvoering van Rosanne Veenhof die tekst en uitleg gaf over onder meer stoffen en prijzen, paradeerden over de catwalk met fraaie creaties van onder andere Gerri Weber, Frank Walder of Roberto Sarto. Opvallend was wel dat de stippen weer terug zijn op de kleding voor dames, maar ook kleuren als blauw en wit of groen voor het vest en blauw voor de rok en zelfs koraal geven aan dat het er weer fleurig uitziet in het voorjaar en de zomer.

Voor Rosanne Veenhof was het haar eerste modeshow voor de Senioren Welzijn Organisatie. Ze was tevreden en wil er wel mee verder, mede gelet op de reacties. Nellie van Kampen, die vooraf iedereen welkom had geheten, bedankte aan het slot de mannequins van Rosanne en dat werd met applaus onderstreept.

Donderdag (vandaag), vrijdag en zaterdag vinden ook nog modeshows plaats: van 13.30 tot 16.00 uur. Vrijdag is er ook een van 19.00 tot 21.00 uur.