• Gerwout Lamberink
  • Gerwout Lamberink
  • Elektrische motoren voor het clubhuis

    Gerwout Lamberink
  • Gerwout Lamberink
  • Gerwout Lamberink
  • Gerwout Lamberink
  • Gerwout Lamberink

Open huis tijdens 'Brommers kieken' bij MC Wombarg

WOUDENBERG Het was al weer enkele jaren geleden dat MC Wombarg  het evenement 'brommers kieken' organiseerde. Zaterdag 19 augustus deden ze dit voor de tweede keer in hun bestaan.

De 'brommers' waar naar gekeken werd waren de motoren van de clubleden die rond het clubhuis 'Kratje 3' aan de Bosrand opgesteld stonden maar ook stonden er enkele oldtimers uit de jaren '50 en '60. Binnen de motorclub is een grote diversiteit aan motoren te zien. Triumphdealer Blom Motoren uit Leusden, Schreuder Spuiterij en Hofland motoren uit Amersfoort waren aanwezig met een stand.

Bijzonder was de aanwezigheid van Electric Motorcycles Nederland die 4 elektrische motorfietsen showden en ook de gelegenheid boden daarop te rijden:"Elektrische motoren zijn de toekomst. Ze bieden veel rijplezier, zijn op veel plaatsen gemakkelijk en snel op te laden en vergen minder onderhoud. Wij laten motorrijders dit zelf beleven tijdens de proefritjes maar we verhuren deze motoren ook. Uiteindelijk passen deze motoren van de toekomst ook goed bij duurzaamheid."

Het evenement was bedoeld voor de eigen 200 leden en voor motorliefhebbers uit Woudenberg en omgeving. Sinds februari 2017 is William Bielderman voorzitter van MC Wombarg:"Door dit soort evenementen te organiseren willen we de saamhorigheid van de club stimuleren. We zijn en blijven ten slotte een gezellige vriendenclub maar staan wel open voor nieuwe leden. Garage de Jonge van Dijk sponsort dit evenement. Vanavond na 18.00 uur is het alleen voor leden toegankelijk. Naast dit 'brommers kieken' organiseren we ook verschillende ritten gedurende het verenigingsjaar want motorrijden is vanzelfsprekend onze belangrijkste activiteit. Voor het contact onderling hebben we het clubblad Motoritis."

Met een natje en een droogje er bij konden alle liefhebbers van een goed verzorgde middag genieten. Info: www.mcwombarg.nl