• Oranjevereniging Renswoude

Oranjebal met DirtyDaddies en Snollebollekes

RENSWOUDE De Oranjevereniging Renswoude maakt deze week de volledige line-up voor het Oranjebal. Er zijn vier acts: The Dirty Daddies, Snollebollekes, Samantha Steenwijk en Crystal Dream.

Meestal is de zaterdag na koningsdag de datum van het feest, maar in verband met dodenherdenking is het dit jaar vrijdag 3 mei. Het thema dit jaar is 'Power'. De Snollebollekes hebben twee keer binnen drie uur het Gelredome uitverkocht en The Dirty Daddies speelden niet alleen voor een uitverkocht Afas, maar zijn ook een partyband.

FEESTNUMMERS Ook Samantha Steenwijk staat op de bühne van het Oranjebal. Zij zingt haar Nederlandse feestnummers. Het repertoire van de viermansformatie Crystal Dream bestaat onder andere uit covers van U2 en muziek uit de jaren tachtig en negentig.

CONFETTI Niet alleen de line-up van het Oranjebal Power zorgt voor sfeer. Ook dit jaar, tijdens het Oranjebal Power, worden de showelementen niet geschuwd: verwacht een douche aan confetti, knallende CO2-kanonnen en een stortvloed aan muzikaliteit. Volgens de organisatie ,,een waar spektakel voor jong en oud''.

De kaartverkoop van het Oranjebal Power is van start gegaan. Kaarten zijn voor 19,50 euro verkrijgbaar bij Emté Van Beek, Brasserie de Kraai in Renswoude, Marktzicht Ederveen en de Kromme Hoek Scherpenzeel. Toegang vanaf 18 jaar. Het Oranjebal Power is onderdeel van het Oranjefestival Renswoude. Het volledige programma is te vinden op www.ovrenswoude.nl.