• Oud Scherpenzeel

Oud-Scherpenzeel bezoekt Den Boer Elektrotechniek en Zeker Zichtbaar

SCHERPENZEEL Leden van Oud-Scherpenzeel maakten onlangs kennis met twee moderne Scherpenzeelse bedrijven. Aan de Holleweg werden zij hartelijk ontvangen in de gezamenlijke sfeervolle kantine. Na de koffie volgden twee interessante bedrijfspresentaties.

Henk den Boer, mede-eigenaar van Zeker Zichtbaar, beet de spits af en vertelde enthousiast over het reclamebureau dat hij ongeveer zeven jaar geleden met zijn compagnon heeft opgericht. Een van de doelstellingen is bedrijven Zeker Zichtbaar te maken. Aan die uitdaging werken dagelijks dertien creatieve jonge mensen. Dat doen ze in opdracht van grote reclamebureaus voor veel landelijke ondernemingen, maar ook voor lokale bedrijven. De kunst is de ondernemers zelf te laten zien hoe ze hun boodschap het beste bij hun klanten kunnen overbrengen. Daarbij werkt het reclamebureau nauw samen met veel partners die expertise op allerlei terreinen in huis hebben. Henk den Boer gaf een kijkje in een boeiende wereld.

Janneke Kalkman-den Boer verzorgde een PowerPoint presentatie over Den Boer Elektrotechniek. Deze maand bestaat het bedrijf 21 jaar. Na omzwervingen in Woudenberg en Scherpenzeel is Den Boer Elektrotechniek in 2011 in het huidige pand neergestreken. Aan de Holleweg werd een drietal bedrijfsunits gekocht. Een deel van de bedrijfsruimte wordt aan Zeker Zichtbaar verhuurd. Den Boer Elektrotechniek heeft meer dan twintig personeelsleden in dienst. De werkzaamheden zijn heel divers en worden uitgevoerd voor particulieren, bedrijven en instellingen zoals scholen. Vaak is Den Boer Elektrotechniek te vinden in monumentale panden die gerestaureerd worden of een nieuwe bestemming krijgen

Na de presentaties werden het magazijn en de werkruimtes van beide ondernemingen bekeken. Wim den Boer, eigenaar van het elektrotechnische bedrijf, vertelde aan de hand van tekeningen wat tegenwoordig allemaal mogelijk is. Domotica (huisautomatisering) is de toekomst.
Na de interessante rondleiding stonden allerlei lokale lekkernijen klaar. Het duurde nog geruime tijd voordat iedereen huiswaarts keerde na een bijzonder geslaagde avond.