• Willem van Leuveren

Rabobank, Lions en Rotary helpen bij woonzorgcentrum 'Het Huis in de Wei'

SCHERPENZEEL Begin mei vond er een oriënterend gesprek plaats met de voorzitter van de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude (SWO) om te kijken of Rabobank Gelderse Vallei een maatschappelijke sociale bijdrage zou kunnen leveren aan de SWO. Tijdens dit gesprek ontstond het idee om te helpen bij de verhuizing naar de locatie van Het Huis in de Wei aan de Vijverlaan in Scherpenzeel

Met de gedachte 'samen zijn we sterker' is in de loop van het jaar de samenwerking gezocht met zowel de Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg als de Rotary Club Scherpenzeel-Woudenberg.

En afgelopen week was het dan zover. Vrijwilligers van de Rabobank, de Lions Club en de Rotary Club staken samen de handen uit de mouwen bij de uitvoering van diverse klussen rondom de verhuizing. Van hulp bij activiteiten voor de bewoners tijdens de verhuisdag, het instellen van televisies en telefoons tot het sjouwen van kasten uit de tijdelijke units. Een mooi voorbeeld van een fijne samenwerking met een goed doel.