• In september gaat in De Hokhorst ook een recreatieve volleybalcompetitie van start.

    Adriaan Hosang

Recreatieve volleybalcompetitie in De Hokhorst

RENSWOUDE Sporthal De Hokhorst start komend seizoen met een recreatieve volleybalcompetitie. De competitie wordt gespeeld op de vrijdagavonden in de maanden september en oktober.

De competitie is bestemd voor onder andere verenigingen, bedrijven, vrienden, families en straten. Ze is niet bedoeld voor leden van NeVoBo, de Nederlandse Volleybalbond, die de overkoepelende organisatie voor volleyballers, beach- en zitvolleyballers is.

RECLAME VOLLEYBALCOMPETITIE Dankzij mond-tot-mond-reclame heeft zich inmiddels al een aantal volleybalteams gemeld dat geïnteresseerd is in een recreatie volleybalcompetitie.

Bij het opzetten van deze recreatieve volleybalcompetitie wordt gedacht aan twaalf heren- en zes damesteams.

Daar is namelijk ruimte voor in deze competitie.

ZES WEDSTRIJDAVONDEN De organisatoren gaan bij deze recreatieve volleybalcompetitie uit van in totaal zes wedstrijdavonden in september en oktober. Eventueel kan ook nog op vrijdag 1 november gespeeld worden.

Inschrijven voor de competitie kan tot 30 juni via info@dehokhorst.nl. Voor inlichtingen en telefonisch contact: Sporthal de Hokhorst, 0318 573092 of mail naar info@dehokhorst.nl.

De organisatoren hebben het idee dat er behoefte is aan een recreatie volleybalcompetitie, zeker via een competitie die in de maanden september en oktober gespeeld wordt.