• Movamento verzorgt begeleiding bij de Nederlandse handbaldames

    ANP Foto

Samenwerking tussen Fysiotherapie Jansen en Movamento

RENSWOUDE Fysiotherapie Jansen uit Renswoude en Movamento hebben de handen ineen geslagen. De bestaande fysiotherapiepraktijk zal verder gaan onder de naam Movamento.

Door de samenwerking is het mogelijk om de fysiotherapeutische zorg te verbeteren vanwege de interdisciplinaire samenwerkingen en het kwaliteitsbeleid. Movamento heeft reeds locaties in Amsterdam, Utrecht en Den Bosch en vervult hier een gespecialiseerde functie in orthopedische en trauma revalidatie en de begeleiding van (top)sporters.

,,Movamento heeft in vele sporten van divers niveau ervaring opgedaan. Zo verzorgen zij onder andere de fysiotherapeutische begeleiding bij de Nederlandse handbaldames, de Nederlandse Atletiekunie en bij de Nederlandse tennisbond. Ook hebben zij jarenlange ervaring bij de fysiotherapeutische begeleiding van het eerste elftal van AFC Ajax uit Amsterdam. Zij gebruiken deze ervaringen in de behandeling van iedere patiënt op ieder niveau. Twee jaar geleden is Movamento door het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie verkozen tot beste fysio van Nederland.´´, aldus Mark Jansen, praktijkeigenaar van fysiotherapie Jansen.

MOVAMENTO Bij Movamento staat ontwikkeling, kennisdeling met patiënten en collega's voorop. Zo is Movamento initiatiefnemer van ondere andere Stichting Elleboogkliniek.nl, deblessure.nl en de Movement Academy. De multidisciplinaire samenwerking met diverse medisch specialisten, zoals orthopedisch chirurgen, vormt een basis voor Movamento om het totaalplaatje rondom een revalidatie compleet te maken. Daarnaast is de communicatie en samenwerking met de huisarts van belang om de patiënt de juiste begeleiding te bieden.