• Rogier Producties

'Sky on Fire' op Oranjebal XL in Renswoude

RENSWOUDE Als afsluiting van de Koningsdagfeesten in Renswoude staat ook dit jaar weer het Oranjebal XL geprogrammeerd, een feest met elk jaar weer een heel nieuw thema, nieuw decor en aansprekende artiesten. Dit jaar is het feest op zaterdag 2 mei 2015 en gaat de megatent in vuur en vlam tijdens Oranjebal XL Fire met Handsome Poets, Wolter Kroes en Dirty Daddies.

De kracht van het Oranjebal XL is dat elk jaar een nieuw thema gekoppeld wordt aan het populaire feest. Waar vorig jaar de paarse megatent werd omgebouwd tot gigantisch café met als hoofdacts Nielson en Frans Duijts, wordt vuur het thema van dit jaar. Dit heeft onder andere te maken de headliner van het feest, de Handsome Poets, die met hun hit 'Sky on Fire' succes boekte nadat het nummer werd gebruikt door de NOS als tune voor de Olympische Spelen. Na de Engelstalige popmuziek van Handsome Poets gaat de sfeer in de tent geheel om met Hollandse meezingers van Wolter Kroes. Na optredens van Handsome Poets en Wolter Kroes zorgen de dj's van de Beat Busters en de Dirty Daddies voor vuurwerk op het podium.

Het Oranjebal XL heeft een aantrekkingskracht in de hele regio, elk jaar is het feest dan ook vroegtijdig uitverkocht. De kaartverkoop is gestart, kaarten zijn te koop bij Emté Van Beek, Verwoerd en De Kromme Hoek. Meer informatie is te vinden op www.ovrenswoude.nl.

* Lees meer in Scherpenzeelse Krant van dinsdag 3 maart.