• Het bedrijventennistoernooi

    Adriaan Hosang
  • Deelnemers in actie tijdens het bedrijventoernooi

    Adriaan Hosang
  • Een wedstrijdmoment tijdens het bedrijventoernooi

    Adriaan Hosang

Team Boekhout Auto´s 3 winnaar tennistoernooi

RENSWOUDE Op het tenniscomplex van TV Dicke Rijst werden vrijdag voor het eerst een open dag en het bedrijventennistoernooi gehouden.

Aan het eerste bedrijventennistoernooi bij TV Dicke Rijst werd deelgenomen door zestien teams. Het was uiteindelijk het team van Boekhout Auto's 3, bestaande uit Teunie Blankenspoor en Truus Kampert, dat als winnaar uit de bus kwam. Zij ontvingen uit handen van Monique Schuur, lid van de sponsorcommissie, de beker.

SPORTIEF BEZIG Voordat de werknemers van de verschillende bedrijven een balletje konden slaan, was het de bedoeling om 18.00 uur de jeugd eerst aan bod te laten komen. Maar helaas kwam de regen met bakken omlaag. Voorzitter Gert Harthoorn: ,,Het programma voor de jeugd hebben we moeten laten vervallen´´. Ook het programmaonderdeel ´maak kennis met tennis´ viel deels in het water. Naarmate het later werd, nam de regen enigszins af.

Na de demonstratie competitietraining ging om 20.30 uur het bedrijventoernooi van start. Het aantal deelnemers viel, zeker voor die eerste keer, niet tegen. Wel werd duidelijk dat niet iedereen al met enige regelmaat op de tennisbaan had gestaan. Iedereen was sportief bezig.

Voorzitter Gert Harthoorn was na afloop tevreden. Hij vertelde dat een aantal bedrijven TV Dicke Rijst op de één of andere manier willen ondersteunen. Daarnaast is een aantal deelnemers aan de open dag geïnteresseerd geraakt in de tennissport.

Volgend jaar komt er weer een bedrijventennistoernooi, in het voorjaar van 2018.