• Joey en Miranda van de Veluwse Wens Ambulance met de cheque van Passage.

  Adriaan Hosang
 • Afscheid van enkele commissieleden bij Passage.

  Adriaan Hosang
 • Mieneke den Hartog overhandigt Ita Wolswinkel één van de cadeautjes.

  Adriaan Hosang
 • Voorzitter Ita Wolswinkel tijdens de opening van de laatste jaarvergadering van Passage.

  Adriaan Hosang
 • Enkele jubilarissen bij Passage worden in het zonnetje gezet.

  Adriaan Hosang
 • Cadeautjes voor de vertrekkende voorzitter Ita Wolswinkel.

  Adriaan Hosang
 • De sketch ´Aan de keukentafel bij Ita´.

  Adriaan Hosang

4370 euro voor Veluwse Wens Ambulance

RENSWOUDE In de Gereformeerde Kerk hield de afdeling Renswoude van Passage woensdagavond haar jaarvergadering. Vertegenwoordigers van de Veluwse Wens Ambulance, Miranda en Joey, waren aanwezig om een cheque van € 4.370 van Passage in ontvangst te nemen.

LAATSTE WENS Miranda: ,,We zijn erg blij met wat jullie voor ons doen. Het is een prachtig bedrag. We kunnen weer heel wat laatste wensen in vervulling laten. Ja, echt het is geweldig was jullie als vereniging voor ons doen".

Joey voegde eraan toe: ,,Het vervullen van een laatste wens kost zo'n 400 euro, dus kunnen we de wens van weer elf mensen in vervulling laten gaan. Ja, dit echt prachtig".

VERTROUWEN Voorzitter Ita Wolswinkel, die in 2008 bestuurslid werd en in 2014 voorzitter en afscheid nam, opende de vergadering.

Mieneke den Hartog, de nieuwe voorzitter van Passage, bedankte Ita Wolswinkel voor al haar inzet. ,,Vertrouwen in elkaar hebben is van groot belang", merkte ze op. Ita ontving naast een boeket bloemen ook een fotoalbum.

KEUKENTAFEL Er werd veel gelachen om de sketch met als motto ´Bij Ita aan de keukentafel´, waarin alle bestuursleden een bepaalde inbreng hadden. Ita, druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarvergadering en haar afscheid, kreeg steeds een ander bestuurslid op bezoek. Met Discussies en hilarisch momenten waarin ook de man van Ita om de hoek kwam kijken.

Na de pauze verscheen cabaretgroep Steen en been ten tonele met ´Over de top´.

Ook de jubilarissen Loes Willems (25 jaar), Berber Valkenburg, Francien Oskamp en Lien van Raaij (40jaar) en Rianne Hulst (45 jaar) werden in het zonnetje gezet.