• Lunch als dank voor vrijwilligers van de SWO.

    Adriaan Hosang
  • Lunch voor vrijwilligers SWO.

    Adriaan Hosang
  • Adriaan Hosang

Waardering voor vrijwilligers

RENSWOUDE Vrijwilligers van de Senioren Welzijns Organisatie Scherpenzeel-Renswoude zetten zich op tal van manieren in voor de ouderen.

De gemeentebesturen van Scherpenzeel en Renswoude bedankten hen donderdagmiddag met een lunch in de bibliotheek in Renswoude. De belangstelling was groot, met maar liefst veertig dames en heren. De eerste gasten arriveerden al vroeg.

NUTTIG WERK Na een welkom door Martine van Garderen wees wethouder Arnout Wijs van de gemeente Renswoude erop dat de vrijwilligers van SWO een belangrijke taak vervullen, zich op tal van manieren inzetten voor de medemens. ,,Een nuttig en heel bijzonder werk, werk dat gewaardeerd wordt, ook door de gemeentebesturen.'' Vandaar ook dat men iets wilde doen voor die vrijwilligers en die dank tot uitdrukking wil brengen via het organiseren van een lunch. Hen nogmaals bedankend voor al die inzet wenste hij iedereen een smakelijke en gezellige lunch.

ONDERONSJE Emy van Vliet, Wil van Hardeveld en Jannie Nieboer zorgden voor het rond delen van de courgettesoep. Er was ook weer een salade en niet te vergeten verschillende soorten broodjes, crackers, beleg et cetera en een drankje.

Tijdens de lunch was er ook nog voldoende tijd over voor een gezellig onderonsje. Het was een geslaagd en ongedwongen gebeuren, dat volgens de SWO gewaardeerd werd. De afsluiting van de lunch kwam voor rekening van ouderenwerker Martine van Garderen die iedereen bedankte voor zijn of haar aanwezigheid. Ze bedankte ook de dames die de lunch geregeld hadden voor hun inzet.

Spontaan gingen de handen op elkaar, als blijk van waardering.