• Archief BDUmedia

Weekendwerkzaamheden N224 Woudenberg

WOUDENBERG In de avond en nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 juni vinden asfaltwerkzaamheden plaats op de N224 in Woudenberg. Hiervoor wordt een gedeelte van de weg afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid en de bereikbaarheid voor het bestemmingverkeer (woningen en bedrijven) wordt ter plaatse geregeld.

Dat meldt de provincie Utrecht maandag in een persbericht. Eind september 2015 is door Reef Infra groot onderhoud uitgevoerd aan de N224 in Woudenberg, in opdracht van de provincie. ,,Helaas is er in het asfalt op de rotonde bij de Parallelweg een lichte rafeling opgetreden. Reden om het asfalt op de rotonde te vervangen", meldt de provincie. ,,Naast het vervangen van het asfalt op de rotonde bij de Parallelweg wordt er ter plaatse een rode coating aangebracht ter hoogte van de fietsoversteken. Dit komt de zichtbaarheid en de verkeersveiligheid ten goede. Ook komt er een markering langs de overrijdbare rode middenstrook van de N224, tussen de Rumelaarseweg en de rotonde bij de Voskuilerweg."

WEGAFSLUITING Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is de N224 afgesloten tussen de Rumelaarseweg en de rotonde bij de Voskuilerweg. De afsluiting vindt plaats vanaf vrijdagavond 10 juni, 20.00 uur tot zaterdagochtend 11 juni, 6.00 uur. Er is gekozen voor avond- en nachtwerk om de hinder voor het verkeer te beperken.

Het doorgaande verkeer wordt met borden omgeleid. De bereikbaarheid van woningen en bedrijven wordt ter plaatse geregeld.