• Job Oldegbers

Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede wijzigt openingstijden tijdens feestdagen

VEENENDAAL Voor bezoekers en patiënten van Ziekenhuis Gelderse Vallei Ede gelden tijdens de feestdagen andere openingstijden voor de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten.     

Tijdens de kerstdagen en op 1 januari draait het ziekenhuis een zondagsdienst. Dit betekent dat de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten zijn gesloten. 

In de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen zijn de bloedprikposten vrijdag 27 december tot 12.00 uur open voor patiënten van de huisarts. De afdeling radiologie is op deze locaties gesloten en er zijn geen spreekuren op de poliklinieken op deze locaties. Op de locatie in Ede zijn de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten die dag open.

OUDJAARSDAG In de spreekuurcentra in Barneveld, Veenendaal en Wageningen zijn de bloedprikposten tot 12.00 uur open voor patiënten van de huisarts. De afdeling radiologie is op deze locaties gesloten en er zijn geen spreekuren op de poliklinieken op deze locaties. Op de locatie in Ede zijn de poliklinieken, de afdeling radiologie en de bloedprikposten open tot 16.00 uur.

BEZOEKTIJDEN Tijdens de feestdagen zijn er normale bezoektijden tussen 12.00-13.00 uur en tussen 17.00-20.00 uur. Bezoekers kunnen zoals altijd mee-eten met de patiënt.

SPOEDGEVALLEN De spoedeisende hulp blijft 24 uur per dag geopend.