• Het buffet is geopend, tweede van rechts Erik van Voorthuizen die enkele sponsorcontracten wist af te sluiten.

  Adriaan Hosang
 • Het was druk. Niet eerder waren er zoveel vrijwilligers.

  Adriaan Hosang
 • Rechts wethouder Arnout Wijs en z'n echtgenote, vaste vrijwilligers achter de inschrijftafel.

  Adriaan Hosang
 • De beheerders Evert van Garderen en Hans Veldhuizen waren in de bediening actief.

  Adriaan Hosang

Stamppottenbuffet en afscheid van Hosang in De Hokhorst

Waardering voor vrijwilligers Dorps Run Renswoude

RENSWOUDE In sportcafé De Hokhorst werd donderdagavond door het bestuur van stichting Dorps Run Renswoude de vrijwilligersavond gehouden.

De stichting kan rekenen op de inzet van zo'n honderd vrijwilligers als verkeersregelaars, mensen bij de inschrijftafels, verzorgingsposten en voor het uitzetten van het parcours. Er was een uitgebreid stamppottenbuffet van restaurant De Kromme Hoek uit Scherpenzeel.

SPONSORING Adriaan Hosang, voorzitter van stichting Dorps Run Renswoude: ,,Op deze avond kunnen wij iets terugdoen voor uw inzet als vrijwilliger op de eerste zaterdag in november. Uw inzet is erg belangrijk en wij zijn er bijzonder blij mee".

Hosang zette ook Erik van Voorthuizen in het zonnetje. Hij bedankte hem voor zijn ´enorme inzet´ op het gebied van sponsoring. ,,Erik, ik was soms al blij als ik een sponsor had die € 50, €100 of soms € 500 had weten te strikken. Maar jij bent erin geslaagd om een aantal sponsorcontracten – want zo wordt er tegenwoordig gewerkt – af te sluiten, waardoor we zeker weten dat onze Dorps Run Renswoude nog jaren kan doorgaan. Heel veel dank daarvoor".

DINERBON Hosang: ,,Het is voor mij de laatste keer dat ik als voorzitter van de organisatie hier sta. Na 35 jaar stop ik en zal een ander die taak overnemen´´. Renate Lagerweij bedankte Hosang voor z'n langdurige inzet en wees erop dat de stichting hem, in klein comité, met een dinerbon had bedankt. Na een applaus liet iedereen zich het stamppottenbuffet goed smaken. Ook Robert Dirksen werd bedankt voor zijn inzet.