Renswoude lijkt op 'comedy capers'

RENSWOUDE Het wil maar niet vlotten bij Renswoude. In Westervoort stonden de Kraaien na een kwartier tegen tien man én een 0-1 voorsprong. Die ideale uitgangspositie bleek echter onvoldoende. AVW'66 zegevierde met 4-2. ,,Het leek wel comedy capers", aldus coach Dick Eijlander.

 

Hij was in de veronderstelling dat zijn ploeg in een zetel verkeerde. AVW'66 kreeg al vroeg rood voor het neerhalen van een doorgebroken speler en Mauro Aalders zorgde voor 0-1. ,,Dat wordt een leuke middag, dacht ik." Eijlander kwam bedrogen uit. De uiteindelijke 4-2 nederlaag was vooral smadelijk. ,,We zitten in de hoek waar de klappen vallen. Dat heeft deze middag weer bevestigd."

Individuele fouten deden Renswoude de das om. Nog voor rust kwam AVW'66 op voorsprong: 2-1. Na de pauze kwam de thuisploeg op 3-1, waarna Jorino Kleijn nog hoop in Renswoudse harten bracht: 3-2. ,,Maar tien minuten voor tijd ging het weer mis en scoorden zij 4-2. Daarnaast pakte Jeffrey van Deuveren nog twee domme gele kaarten en dus rood", aldus Eijlander. Hij baalt vooral van de manier waarop de doelpunten weggegeven werden. ,,Individuele fouten, het leek wel comedy capers. Daar valt eigenlijk niet tegenop te voetballen."