• VV Renswoude

    Foto Van Denderen

Renswoude verliest, maar ziet perspectief

RENSWOUDE Het houdt bij Renswoude allemaal nog niet over, maar wanhopen doet Dick Eijlander zeker niet. Ondanks de 0-2 nederlaag tegen Blauw Geel'55 constateert de oefenmeester uit Barneveld dat zijn ploeg aan de betere hand is. ,,De ommekeer komt", is zijn vaste overtuiging.

 

Het duel op De Hokhorst speelde zich vooral op het middenveld af. ,,We waren voetballend minder dan Blauw Geel, maar met werklust komen we een heel eind." Na een 0-0 ruststand kreeg Renswoude in het eerste kwartier na rust enkele kansen. ,,Scoren is ook een kwaliteit. We hikken tegen dat verlossende doelpunt aan."

 

RISICO'S Blauw Geel'55 wist wel het doel te vinden. Na een corner bleef de bal liggen, waar Aziz Ballouk van profiteerde. ,,In een woud van spelers hadden zij het geluk dat die bal erin gaat." Na de achterstand ging Renswoude op jacht naar de gelijkmaker, maar dat had geen resultaat. ,,Een vierde spits erbij betekent ook dat je achterin risico's neemt. Daar viel uiteindelijk de 0-2 uit", zag Eijlander. Doelpuntenmaker was Arvin van Beek.

Daardoor blijft Renswoude voorlopig rodelantaarndrager in de 2e klasse G. ,,Bloemen aan de finish, dat heb ik vorig seizoen ook vaak geroepen. Dat geldt nu ook. Het ligt dicht bij elkaar in deze klasse en wij komen terug. Daar ben ik van overtuigd."