• Bram van den Heuvel
  • Bram van den Heuvel
  • Bram van den Heuvel
  • Bram van den Heuvel

Scherpenzeel steelt zege in Lunteren

SCHERPENZEEL In en tegen Lunteren had Scherpenzeel het geluk aan zijn kont hangen. Met dank aan Coen Uyterwaal werd een 0-3 zege op de streekgenoot geboekt. ,,Coen stond fantastisch te keepen in de eerste helft. Hij heeft ons er doorheen gesleept", stelt coach Dik Peters van Ton klip en klaar.

 

Het geluk lachte Scherpenzeel dus eindelijk eens toe. ,,We hebben het eerder dit seizoen tegen OWIOS en Lelystad ook andersom ervaren. Mooi dat wij nu eens aan de gelukkige kant van de score staan", weet Peters van Ton. Lunteren was heer en meester in het eerste bedrijf en kreeg geweldige kansen. ,,Zeker vier 100-procent-kansen werden gered door Coen." Tegen de verhouding in stond Scherpenzeel zelfs halverwege op 0-1. Ismail Ouaddouh was trefzeker.

Diep in de tweede helft werd die minimale marge uitgebreid tot 0-3. Nehkomi Veldt en opnieuw Ouaddouh waren de schutters. ,,De tweede helft was van onze kant gelukkig ook een stuk beter." Naast de doelpuntenmakers was er nog één opvallende speler te bewonderen op De Wormshoef in Lunteren. Tevfik Ceyar maakte zijn rentree bij Scherpenzeel. De behendige linkspoot, tevens zaalvoetballer, heeft zich weer gemeld bij de selectie van de blauwwitten. ,,Ik ben heel blij met zijn terugkeer."