Scherpenzeel uit de beker geknikkerd

SCHERPENZEEL In de tweede knock-outronde van het districtsbekertoernooi is Scherpenzeel uitgeschakeld. Donderdagavond ging de brigade van Dik Peters van Ton met 0-3 onderuit tegen zondageersteklasser Uitgeest. ,,In de eerste helft waren we kansloos."

 

De coach van de blauwwitten zag dat de tegenstander een makkelijk voetballende ploeg was. ,,Veel beweging vanaf het middenveld, opkomende backs. Daar hadden we veel moeite mee en we werden teruggedrukt op eigen helft." Het leverde een 0-2 ruststand op. ,,We probeerden in de tweede helft wat meer druk naar voren te zetten en dat leverde toch nog wat kansjes op."

De 1-2 viel niet, waarna een makkelijk gegeven strafschop de definitieve beslissing van de wedstrijd opleverde: 0-3. De trainer tilt niet te zwaar aan de bekernederlaag. ,,Dit komt niet zo hard aan, de competitie is natuurlijk veel belangrijker." Daarnaast was er nog een opsteker voor Scherpenzeel: Dittgher Aarsen maakte zijn rentree na maandenlang blessureleed. ,,Dat is het pluspunt van de avond."