• Kampert

Tennissters 'Dicke Rijst' dolblij met huldiging

RENSWOUDE Werden ze door de gemeente Renswoude eindelijk eens in het zonnetje gezet en dan staat er zó'n sombere foto in hun krant. De foto die vorige week bij het artikel over de huldiging van Renswoudse sporters stond, deed volgens het winnende eerste damesteam van tennisvereniging 'Dicke Rijst' tot hun grote teleurstelling geen recht aan de sfeer binnen hun club. De foto leek op een willekeurig moment gemaakt en burgemeester Petra Doornenbal stond er niet op.

Paska Jansen-Meijer kaartte dit namens het team aan bij de redactie en bood een nieuwe kans. Zij stuurde vervolgens een ,,stralende'' foto in, eentje die laat zien dat ze dolblij waren met hun medailles. Uiteraard maakte de redactie gebruik van de geboden herkansing. Reden van de huldiging was dat de Renswoudse tennissters kampioen waren geworden in de najaarscompetitie.

Op de foto van links naar rechts: Burgemeester Petra Doornenbal, Marjan Jansen, Karin van de Pol, Truus Kampert, Teunie Blankenspoor, Anneke Daalmeijer, Carolien Stuivenberg, Sandra Scholtus en Paska Jansen.