• Bas Slob

Valleivogels zit in een 'heel slechte film'

SCHERPENZEEL Valleivogels beleeft een déjà vu. Na de teleurstellende competitiestart vorige seizoenen wachten de Vogels na drie speelronden nog steeds op de eerste punten van deze jaargang. Vanmiddag kaapte VSCO'61 de zege in Scherpenzeel: 0-1. ,,Ik heb het idee dat ik in een heel slechte film zit", meldt Dennis van der Steen.

 

Voor de trainer uit Houten is de nederlaag bitter. ,,Deze wedstrijd was een kopie van veel wedstrijden die we vorig jaar voor de winterstop ook speelden." Hij vond de nederlaag niet terecht. ,,Niemand had deze slechte wedstrijd mogen winnen."

Wel had Valleivogels de meeste energie in de wedstrijd gestoken. Al na vijf minuten kopte Jelle Staal op de lat, terwijl het initiatief ook bij de thuisploeg lag. ,,Maar we missen op dit moment creativiteit en lef, daar liepen we vorig jaar in dezelfde periode ook tegenaan." Na rust was Wilbert Thomassen met een schot het dichtst bij een doelpunt.

 

OPPORTUNISME De bezoekers uit Oosterwolde stelden daar een hoop hoge ballen tegenover. Drie minuten voor tijd loonde dat spelletje. Na een hoge bal in de pot schoot Roel Wolff de bezoekers naar de zege. ,,Een déjà vu is het juiste woord. Dit doet veel pijn", aldus Van der Steen.