Zwak Woudenberg verliest van VVZ'49

WOUDENBERG In Soest is Woudenberg tegen een 3-1 nederlaag aangelopen. Daar was helemaal niets op af te dingen. Het voetbal van de formatie van Arno van Wolfswinkel en Rob van den Broek was namelijk ver onder de maat. Thuisploeg VVZ'49 won verdiend met 3-1.

 

Het Woudenbergse middenveld had te weinig vat op het middenrif van de Soestenaren, waardoor het eenrichtingsverkeer werd naar de goal van Daan Schennink. Uiteindelijk duurde het ruim een half uur, voor de ban gebroken werd: 1-0 in de 33e minuut. Drie minuten later werd de marge al verdubbeld. De thuisploeg scoorde vanaf elf meter, nadat bal na hands van Steffan Kranendonk op de stip was gegaan.

 

Na de pauze leefde Woudenberg even op, met dank aan Joey Hendriks. De aanvallende middenvelder schoot echter op de lat, terwijl Robin Hanna de rebound niet voor zijn rekening nam. De opleving was echter van korte duur. Nadat VVZ'49 uit een vrije trap de 3-0 in de 66e minuut op het bord had gezet, was het duel definitief gespeeld. Wel scoorde Kevin Bakker in de slotfase nog de eretreffer.