• Astrid Meyer

Al 25 jaar uw afbouwspecialist

Jubileum voor H.W. Van Duinkerken B.V.

 

,,Eigenlijk ben ik van school gekomen als metselaar. Ik koos hiervoor op de LTS en in mijn laatste jaar heb ik bij mijn ouders nog de binnenmuren van hun nieuwe huis gemetseld. De aannemer die met de buitenmuren aan het werk was, wilde me graag in dienst nemen. De crisis van destijds zorgde voor een andere koers. Via een neef kwam ik bij een werkgever die systeemwanden en -plafonds plaatste. Daarin heb ik veel ervaring opgedaan en samen met mijn vrouw Marion besloten we in 1990 vanuit de schuur aan de Vlieterweg in Scherpenzeel ons eigen bedrijf te starten'', vertelt Henk. H.W. Van Duinkerken B.V. groeide en tien jaar later ontstonden de plannen de verschillende opslaglocaties samen te brengen in een nieuw bedrijfspand aan de Utrechtseweg 10b in Renswoude. Hier is het afbouwbedrijf voor al uw wanden en plafonds inmiddels zo'n elf jaar te vinden. Afgelopen 9 april bestond H.W. Van Duinkerken B.V. officieel 25 jaar.

Met de montage van de wanden en plafonds maakt zij van een lege ruimte iets moois. ,,Maar dit had ik niet kunnen doen zonder de hulp van onze personeelsleden en ingehuurde monteurs. Wij delen de passie waarbij we als kleine onderneming flexibel en accuraat iedere ruimte professioneel voorzien van topkwaliteit. Zowel in wanden als plafonds hebben we een brede keuze in A-merken en materialen die passen in de ruimte en sfeer die een bedrijf zoekt. Van hard mineraal, zacht mineraal, hout, metaal tot kunststof. We komen langs, bieden advies en hebben een enorm kleurenpalet om  aan te sluiten bij wat een bedrijf wil. Naast de deur- en raamkozijnen kan de klant bij ons kiezen uit veel soorten led-verlichting. Deze heeft naast een langere levensduur tevens minder energielasten. Led is er niet alleen in spots, maar ook grote lichtvlakken, in een ouderwets TL-rooster of denk voor speels licht aan fiberverlichting.'' Henk verwerkt ook vaak nieuwe verlichting bij renovaties.

 

ADVIES Hebben de wanden of plafonds veel beschadigingen, verkleuringen of is het gewoon tijd voor een hedendaagse frisse uitstraling, komt hij graag langs voor een vrijblijvend advies en gratis offerte. Bij alle werkzaamheden is de service belangrijk. Moet een afwerking geluidreducerend of -isolerend zijn of brandwerend. Naast de systeemwanden is er tevens de keuze voor metalstud. Lichter, voordeliger in aanschaf en snel te verplaatsen. Niet alleen bedrijven als kantoren en winkels kiezen voor H.W. Van Duinkerken B.V. voor de afwerking van de ruimte, zij werkt tevens veel voor aannemers. ,,En we komen evengoed bij particulieren over de vloer. Denk dan bijvoorbeeld aan een metalstudplafond, lamellenplafond, panelenplafond in een aanbouw, keuken of badkamer. Bijna alles is wel mogelijk; we zijn dan ook al 25 jaar uw afbouwspecialist'', besluit Henk van Duinkerken. Voor meer informatie bel met: 0318-570405 of kijk voor wand- en plafondoplossingen op de site:

w [hwvanduinkerken-wandenplafond.nl