• Martine Buitenhuis Fotografie

Compleet nieuwe woninginrichting

Advertorial

SCHERPENZEEL Na een intensieve verbouwing is het nu eindelijk zover, de woonafdeling van KlusWijs van Elst in Scherpenzeel wordt geopend, onder de naam KW Wonen. Ruim 300m2 woonplezier is toegevoegd aan de bestaande bouwmarkt van Ron van Elst. De complete bovenverdieping is hiervoor gereserveerd en deze is in korte tijd omgetoverd tot een volwaardige woonafdeling.

,,Al geruime tijd zocht ik een goede invulling voor de bovenverdieping'', vertelt Ron. ,,Wonen en woonaccessoires is een markt die steeds meer in opkomst is en waar wij een prima aanvulling in zien op onze bestaande bouwmarkt. Het zijn echt twee verschillende facetten, de KlusWijs bouwmarkt en KW Wonen, maar wel onder één dak verkrijgbaar. De bouwmarkt en de woonafdeling vullen elkaar naadloos aan."

Hetty Harthoorn is de nieuwe aanwinst van KlusWijs van Elst en krijgt de verantwoordelijkheid over KW Wonen. Zij is interieurstylist en heeft ruim twintig jaar ervaring in de woonwereld. ,,Ik ben superblij met deze mooie uitdaging. Het feit dat er tijdens de verbouwing al meerdere klanten op de bovenverdieping zijn geholpen, geeft volgens mij aan dat er voldoende vraag is deze omgeving en wij willen deze vraag graag beantwoorden."

De woonafdeling voorziet in diverse maatwerkassortimenten, zoals behang, gordijnen, vloeren en vloerbedekking, schuifdeurkasten, deuren, shutters, kleinmeubelen, buitenzonwering en woonaccessoires. Hetty vervolgt: ,,Echt een woonafdeling bomvol inspiraties en leuke ideeën. Het mooie aan deze woonafdeling is dat we de volledige klus uit handen kunnen nemen. We hebben twee "eigen klussers", daarnaast maken we gebruik van een stoffeerder, we kunnen behangen, verven, dus als de klant het wil kan de volledige klus door ons verzorgd worden. Da's toch geweldig."

Daarnaast vertelt Hetty met trots dat het merk Eijffinger ook gevoerd gaat worden op de woonafdeling van KW Wonen. ,,Dit is een merk dat je niet zomaar kan krijgen, dus hier zij we superblij mee.".

Momenteel worden de laatste presentaties neergezet en volgende week is het zover, de opening van KW Wonen. Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 november vinden drie wooninspiratiedagen plaats. ,,Leuke activiteiten, met aandacht voor de kinderen en een gezellig kopje koffie met iets lekkers. En ook nog eens 25 procent korting op al uw aankopen op de woonafdeling'', licht Ron toe. ,,We willen de tijd nemen en geven aan de klant, om zodoende een goede indruk te krijgen van hetgeen we hebben neergezet. Het voelt alsof we er een winkel bij hebben en feitelijk is dat ook zo, maar het zit gelukkig wel onder hetzelfde dak."

Binnenkort valt de openingsfolder van KW Wonen op de deurmat. ,,Of anders is deze uiteraard op het internet te vinden."

KlusWijs, Holleweg 12, 3925 LW Scherpenzeel; 033 277 1255;

info@kluswijsscherpenzeel.nl