• De Kast toont haar voorjaarscollectie in een frisse nieuwe ingerichte winkel

    Astrid Meyer

De Kast is heropend na verbouwing

Advertorial

Een nieuwe zomercollectie in een nieuwe inrichting

SCHERPENZEEL Damesmodezaak De Kast heeft zichzelf helemaal in het nieuw gestoken. Met lichtere wanden en een andere inrichting heeft zij afgelopen donderdag 1 maart de deuren geopend van de verbouwde winkel aan de Marktstraat 22.

De entree van De Kast damesmode & meer blijft tegenover de Intertoys, waar je bij binnenkomst direct bent omgeven door de nieuwste voorjaarsmode. ,,Ik heb afgelopen jaar de beslissing genomen dat we ons helemaal op de damesmode gaan richten. Hoewel we jarenlang met veel plezier ook de sportartikelen hebben mogen verzorgen voor zoveel mensen in Scherpenzeel en omgeving, heb ik toch de keuze gemaakt me te richten op waar mijn hart het meest naar uitgaat. In het deel van de pand tegenover de Jumbo zal in de toekomst door een andere ondernemer een winkel gestart kunnen worden. Wellicht met een samenwerking, waarbij de klanten door een schuifdeur allebei de winkels kunnen gaan bezoeken'', laat Wil weten.

INRICHTING De Kast heeft lichte wanden gekregen en het plafond is donker. Met de grote raampartijen van vloer tot plafond springen de kleuren van de voorjaarscollectie er echt uit. De damesmodezaak heeft in haar nieuwe inrichting meer ruimte om alle kleding te laten zien.

De achterwand is een stuk verplaatst en hier zijn achter nieuwe gordijnen de paskamers te vinden. De kassa is verhuisd naast de entree om zoveel mogelijk van de collectie langs de wanden te kunnen tonen.

ZOMERMODE De Kast damesmode & meer start in het nieuw met een compleet nieuwe collectie. Voorjaars- en zomermode met veel sprekende tinten in rood, roze tot kobaltblauw en groen. De prints in de bovenkleding lopen uiteen van stippen, strepen tot bloemen en er is weer veel aandacht voor geweest dat alle merken onderling mooi te combineren zijn. ,,Naast de bekende merken die altijd al bij De Kast in haar vaste collectie te vinden waren, is er ook een aantal nieuwe namen toegevoegd. Zoals het wat jongere ICHI en Juna Lane, dat een brede groep dames zal aanspreken. Verder is voor de comfortabel dragende kleding gekozen in de travelstijl van ZOSO. En het nieuwe Elle Sport.

MEER ACCESSOIRES De Kast heeft verder haar accessoires nog meer uitgebreid. Met natuurlijk een brede keuze in riemen en verschillende sieraden en sjaaltjes. Maar ook zijn er meer schoenen en tassen te vinden in de verbouwde en heringerichte winkel. ,,We hebben ons helemaal in het nieuw gestoken. Een frisse winkel met meer ruimte voor onze collectie. Met de bekende en tevens verschillende nieuwe merken. Bezoek onze damesmodewinkel aan de Marktstraat 22 en houd onze social media kanalen, zoals Facebook en Instagram in de gaten om up to date te blijven!''

De Kast damesmode & meer

www.dekastscherpenzeel.nl