• Barneveldse Krant

Deze Etalage trekt meer dan 100.000 belangstellenden

Advertorial

SCHERPENZEEL Ondernemers opgelet. Medio maart verschijnt De Etalage, een magazine vol verhalen over bedrijven uit de regio. Wat heb jij te melden aan meer dan 100.000 lezers in de gemeenten Scherpenzeel, Renswoude, Woudenberg, Ede en Barneveld?

De Etalage verschijnt op papier in een oplage van maar liefst 94.450 exemplaren en alle artikelen worden online doorgeplaatst. Dankzij de krachtige combinatie van krant en online bereik je eenvoudig meerdere doelgroepen en verbeter je de online vindbaarheid van je bedrijf. De online artikelen zijn bovendien makkelijk deelbaar op social media, waardoor je nóg meer aandacht trekt.

In De Etalage draait het om zien en gezien worden. Wie of wat zet jij in 'De Etalage'? Jouw nieuwe product? Een bijzondere medewerker? Of ga je toch voor dat succesvolle project of die ene bijzondere samenwerking? Het is natuurlijk ook mogelijk om te pronken met je complete bedrijf.

Een advertorial in De Etalage is al verkrijgbaar vanaf 495 euro. Een investering die je doorgaans snel weer terugverdient. Meer informatie en alle tarieven vind je hier.