• De nieuwe E-choppers van Solexverhuur Woudenberg hebben een modern en stoer karakter en zijn vanaf nu te huur.

    Exitum

E-chopper tours bij Solexverhuur Woudenberg

WOUDENBERG Een groter verschil is bijna niet denkbaar: een snorrend Solex-brommertje uit de jaren 1950 en 1960 en een hypermoderne, fluisterstille E-chopper van nu. Solexverhuur Woudenberg heeft haar 'vloot' van zestig Solexen dit seizoen uitgebreid met twintig E-choppers om nostalgisch of op een moderne 'bike' door de natuur toeren. ,,Rijdt comfortabel hoor'', aldus de enthousiaste Roel van de Lagemaat.

Solexverhuur Woudenberg aan de Zeisterweg 53 bestaat inmiddels elf jaar en verhuurt vanaf dit voorjaar beide gemotoriseerde tweewielers. ,,Het rijden op een E-chopper is qua snelheid en gemak vergelijkbaar met de Solexen en ook bij deze choppers is het dragen van een helm niet nodig'', vervolgt Roel. ,,Het is een ideale manier om te genieten van de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. En omdat beide tweewielers ongeveer even snel rijden, is ook een combihuur goed te doen. Wil de ene op de Solex en de andere op een E-chopper, dat kan!'' De nieuwe E-choppers van Solexverhuur Woudenberg hebben een modern en stoer karakter.

ELEKTRISCH Deze 'bikes' hebben een stille elektromotor, waarop je maximaal 25 kilometer per uur kan rijden. Kenmerkend voor de E-chopper is het hoge stuur en de comfortabele zit; geen zadel maar een 'seat'. Voor nog meer rijcomfort is er voor de voeten een treeplank. ,,Je toert er zo mee weg, een instructie is bijna niet nodig. Een helm is niet verplicht om te dragen, dus je hebt echt het buitengevoel tijdens het rijden,'' vult Coby van de Lagemaat aan. Dankzij het vroege mooie voorjaarsweer zijn al verschillende Solextours gereden en vanaf deze maand zijn tevens de E-choppers te huur bij Solexverhuur Woudenberg.

ARRANGEMENTEN Het verhuurbedrijf biedt steeds meer arrangementen met een compleet ochtend- of middagprogramma. Interessant als bijvoorbeeld een volledig verzorgd bedrijfsuitje, inclusief een barbecue, Chinees buffet, high tea of lunch. Solexverhuur Woudenberg werkt hierbij onder andere samen met De Weistaar, restaurant Hong Kong, pannenkoekenrestaurant Bergzicht, theeschenkerij Eldorado en de Grebbelinie. ,,Deze arrangementen vallen tevens bij andere groepen in de smaak. Zo boeken we regelmatig voor vrijgezellenfeestjes, familiereünies en uitjes van sportteams'', vertelt Roel. Solexverhuur Woudenberg biedt sinds vorig jaar ook teambuilding op de Solex met het Tour & Team arrangement.

KEUZE ,,Wat elf jaar geleden begon met enkele Solexen en steps, hebben we stap voor stap kunnen uitbreiden. We krijgen ieder jaar meer belangstelling van verschillende groepen. Die willen we nu met de E-choppers meer keuze bieden'', besluit Coby. Bel voor informatie of reserveren: 06–22040010 of kijk op: www.solexverhuurwoudenberg.nl.