• Astrid Meyer

Juwelier C. ter Maaten viert 15-jarig bestaan

Advertorial

SCHERPENZEEL De juwelier aan de Dorpsstraat 274 in Scherpenzeel viert deze maand haar jubileum met verschillende attenties voor haar klanten. Ze maken zelfs kans op een cadeaubon van 50 euro.

Juwelier C. ter Maaten stemt haar collectie af op de klanten uit Scherpenzeel en omgeving. ,,We gaan zelf naar de grote beurzen, waar de nieuwste sieraden te zien zijn. Hieruit stellen we onze eigen collectie samen. Uit de afgelopen vijftien jaar weten we dat onze klanten graag kiezen voor kwaliteit en het dragen veel tijdloze sieraden: van oorbellen en ringen tot colliers en armbanden. De modemerken, zoals Breil, Tommy Hilfiger, Diesel en Fossil komen regelmatig met nieuwe modellen horloges. Hieruit maken we tevens onze eigen keuze. Net als voor de sieraden van Danish Design, Pandora, Mi Moneda en van ons topmerk Zinzi. Zij hebben naast nieuwe uitvoeringen veelal verschillende kleuren en met onze tweede winkel in Barneveld kunnen we vaak een ander model snel krijgen, wanneer deze niet in Scherpenzeel ligt'', aldus Cornelis en Anja ter Maaten.

REPARATIES Oude sieraden of een favoriete broche die kapot zijn gegaan kan Juwelier C. ter Maaten snel en vakkundig herstellen. ,,Zelf heb ik mij meer gespecialiseerd op onder meer horloges. Van het vervangen van een batterijtje tot het compleet uit elkaar halen, schoonmaken en herstellen van de oude opwindmodellen. Ook klokken kan ik herstellen, waarbij ik het gehele uurwerk uit elkaar haal, schoonmaak en na het monteren weer inregel. Anja kan als goud- en zilversmid de meeste aanpassingen aan de sieraden zelf doen. Door zoveel mogelijk in eigen huis te werken verzorgen we snelle reparaties. En klanten kunnen met een oud sieraad betalen voor iets uit de hedendaagse collectie. Of ze ontwerpen samen met ons een nieuw sieraad, waarbij we het materiaal van het oude gebruiken. Zelfs voor een ring, armband, bedel of hanger om de as van een dierbare bij je te dragen.'' Juwelier C. ter Maaten heeft een spreekruimte achterin de winkel om in alle privacy persoonlijke wensen door te nemen.

JUBILEUM Voor aanstaande bruidsparen geeft de juwelier deze maand de herenring van Alliance cadeau bij een set trouwringen en van alle andere merken is de tweede ring voor de halve prijs. Juwelier C. ter Maaten viert verder haar derde lustrum met een winactie. ,,Deze maand bestaat de winkel in Scherpenzeel precies vijftien jaar. Daarom geven we bij een aankoop een kleine attentie mee. En onze klanten maken ook nog eens kans op een leuke prijs. Want voor iedere besteding van 25 euro krijgen zij een lot om in te vullen. Of dit nu bij een aankoop van een nieuw sieraad, horloge of bij een reparatie is. En hoe hoger het bedrag, hoe meer kans! Uit de ingeleverde loten met naam en telefoonnummer trekken we aan het eind van de maand tien winnaars. Zij ontvangen een waardebon van 50 euro om te besteden in de winkel'', besluiten Cornelis en Anja ter Maaten.

Bezoek Juwelier C. ter Maaten aan de Dorpsstraat 274 en kijk voor de collectie en meer informatie ook op: www.horlogeriectermaaten.nl.