• De Merseberghen
  • De Merseberghen

Kantorenhuis de Merseberghen: slim werken, niet reizen

Advertorial

MAARSBERGEN/WOUDENBERG/SCHERPENZEEL Elke dag opnieuw stappen vele bewoners van de Gelderse Vallei en aangrenzende plaatsen in de auto voor een lange, vaak filerijke rit van en naar kantoor in de stad. Verloren tijd en nodeloze belasting van het milieu. Genoeg redenen voor organisaties om werknemers dichtbij de woonomgeving te laten werken op flexplekken, of in een satellietkantoor. Een werkplek die dan zelfs per fiets makkelijk bereikbaar is.

In plaats van verloren reistijd meer vrije tijd.

IDEALE WERKPLEK  Met een werkplek in de Merseberghen, waar we beschikken over een lunchcafé, kan je vrij gebruik maken van de vele chill plekken in de serre met haard, binnenplein, of buitenterras. We spreken dan ook van een Kantorenhuis, met de nadruk op 'huis' en dat vind je in Maarsbergen langs de A12.

De Ambachtsweg 4 is snel gevonden en de omgeving aldaar versterkt het gevoel van 'buiten zijn'.

DUURZAME EN FLEXIBELE HUISVESTING Na de prettige ontvangst bij de receptie is het eerste dat opvalt het open karakter en de prachtige lichtinval op het binnenplein. ,,De eerste koffie staat al klaar en het uitzicht op een verzorgde lunch verzoet de start van je dagelijkse taken."

De kantoren zijn maximaal schaalbaar en bieden prima doorgroeimogelijkheden. Hoogwaardige faciliteiten en een brede dienstverlening staan garant voor een prettige en vertrouwde werkomgeving.

Kantorenhuis de Merseberghen BV, Ambachtsweg 4-C, 3953 BZ  Maarsbergen, tel. 0343-437373 info@demerseberghen.nl Meer info: www.demerseberghen.nl