• Wethouder Ad van Es verwelkomt Thomas Diepgrond met een bos bloemen.

    Gemeente Scherpenzeel

'Koffiebar Bij Thomas aanwinst centrum Scherpenzeel'

SCHERPENZEEL Het centrum van Scherpenzeel heeft er een bijzondere winkel bij: koffiebar Bij Thomas aan de Marktstraat 22a. Wethouder Ad van Es heette ondernemer Thomas Diepgrond dinsdag van harte welkom en verrichtte de officiële opening.

,,De gemeente Scherpenzeel wil investeren in meer toerisme, samen met ondernemers en bewoners'', sprak hij als welkomstwoord. ,,Deze investering maakt deel uit van de verdere ontwikkeling van de Centrumvisie. Hierdoor ontstaat een gunstig vestigingsklimaat voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Nieuwe ondernemers zoals Thomas Diepgrond zijn daarom zeer welkom, of ze nu groot of klein zijn. Allemaal geven ze een positieve 'boost' aan de leefbaarheid van ons dorp."

Het concept van Bij Thomas 'als een gezellige plek die mensen verbindt' past volgens Van Es uitstekend in het aanbod van het centrum van Scherpenzeel. Diepgrond volgde zijn opleiding European Bartender School op Curaçao waar hij ruim 2,5 jaar in een bar / restaurant werkte. Hier ontwikkelde hij zijn passie voor koffie en verse sappen. Via-via kreeg hij de kans om een horecagelegenheid te starten in de voormalige sportafdeling van De Kast. Er zijn 22 zitplaatsen en de mogelijkheid bestaat om een staande netwerkborrel te houden bij een bedrijfsbezoek.

Thomas Diepgrond is lid van Ondernemersvereniging Scherpenzeel. Meer informatie: www.bijthomas.nl