• Tekelenburg & Advocaat is gevestigd aan de Dorpsstraat 251 in Scherpenzeel.

    Tekelenburg & Advocaat

Tekelenburg & Advocaat beloont 'overstappers'

SCHERPENZEEL De Scherpenzeelse financieel dienstverlener Tekelenburg & Advocaat is een actie gestart om particulieren en ondernemers te bewegen met hun betaalrekening over te stappen naar de RegioBank. Overstappers krijgen een cadeaubon ter waarde van 30 euro van ambachtelijke slagerij Herman Vernooij of van Living24 Wonen & Cadeaus.

,,Hiermee hopen we nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen´´, meldt Tekelenburg & Advocaat, een bedrijf dat als zelfstandig adviseur van RegioBank een 'Overstapservice' heeft. ,,Daarmee is overstappen zo geregeld. Mensen kunnen bij RegioBank terecht voor alle bankzaken: betalen, sparen en hypotheken. Deze persoonlijke service waarderen klanten. In november kreeg RegioBank van haar klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken.*

In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. ,,RegioBank kiest bewust voor de regio. En zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom zijn we deze lokale actie gestart´´, aldus de financieel dienstverlener.

Meer informatie: www.regiobank.nl.